Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
⛱️ Summer SALE - Upp till 60% på över 500 produkter! ⛱️

CALABRIA II Parasoll 235 cm

2 295:-
Dela upp din betalning: 151 SEK/Månad
Lagervara
Leverans: 12-20 vardagar
Antal
1
Över 400 000 nöjda kunder
Öppet köp 365 dagar

Mått & material

Mått
Bredd268 cm
Längd268 cm
Diameter268 cm
Höjd235 cm
Djup268 cm
Material
MaterialtypAluminiumStålPolyesterGlasfiber
Övrigt
Artikelnummer1011141
FärgnamnBeige
Färg

Beskrivning

Parasoller med steglöst reglage är särskilt praktiska eftersom platsen under deras duk upptas inte av stolpen. Parasollfot ingår ej. Parasoller är en av de mest populära trädgårdstillbehören i vårt sortiment. Det är en drömkälla för skuggan på balkongen och i trädgården. Tack vare sin praktiska kulled, kan de anpassas efter individuella behov.Parasollduken i beige är gjord av polyester. Diametern är 258 cm och strukturen stödjer sig på 24 robusta spröt. Övre delen är utrustad med ett praktiskt dräneringshål. Uppfällning och vikning av parasollen är väldigt lätt tack vare vevmekanismen. Den totala höjden är 250 cm. Både dess mast och bas är gjorda av stål.Parasollen kan klara vindkraften upp till 25 km/h. Den optimala belastningen är 50 kg. Vikter ingår inte i setet och måste köpas separat.Luta dig tillbaka och njut av sommaren med vår vackra trädgårdsparasoll! Material: polyester. Ytterligare material: stål, aluminium, glasfiber. Materialkomposition: 100% polyester Vikt: 11 Montering: Fullständig montering krävs Produktfördelar: Precist utförande, Vevmekanism garanterar en smidig öppning, Elegant utseende, Snabb och enkel installation, UV-resistent
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

question-circle