Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Shoppa nu & betala om 3 månader

Billiga plastbord på nätet

 Visa 1 st Plastbord på kampanj - Upp till 33%

Våra bästa deals
Sortera på
64 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Antal stolar
Form
Funktion
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals

Plastbord på nätet

Är du ute efter ett runt plastbord, ovalt plastbord, kvadratiskt plastbord eller fyrkantigt plastbord? Vi har plastbord i alla former och material! Oavsett om du letar efter ett hopfällbart plastbord, billigt plastbord eller lätta plastbord, så har vi något för dig. På Furniturebox har vi ett stort sortiment av klassiska såväl som moderna plastbord i många storlekar och former. Är du ute efter ett praktiskt plastbord, rustikt plastbord, fällbart plastbord eller ett bärbart plastbord? Är det designen eller funktionen på bordet som är det viktigaste för dig? I vårt breda sortiment med olika typer av plastbord, kommer du finna just det plastbordet du söker
 
Ett plastbord blir en viktig del av trivseln på uteplatsen, balkongen och verandan. Vid bordet spenderar vi mycket tid för både umgänge, måltider, avkoppling eller lastar av oss våra saker. Ett plastbord är förutom en funktionell möbel även en central del av trädgården. Därför är det viktigt att hitta ett plastbord som passar just dig och dina behov. Oavsett om funktion eller design är det viktigaste när du väljer plastbord, har vi något som passar dig. Ett plastbord är väldigt smidigt och mysigt både vid oväntat besök eller när du behöver extra matplatser. Våra snygga plastbord passar till de flesta stilar och är enkla att kombinera med stolar ur vårt stora utesortiment. Ett runt plastbord är även väldigt praktiskt för den lite mindre uteplatsen eller för strandhänget. Hos oss kan du hitta ett billigt plastbord eller hopfällbart plastbord till din trädgård!
 
Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.