left side banner right side banner

DALOM Hammock Kanellasyr

Hammock i kanellaserad furu. Mått: B207 D125 H160 cm.
Artikelnummer: 522860
Dalom-serien
    DALOM Hammock Kanellasyr - Hammock i trä - Hammockar
2 995 kr
-12%
Dela upp din betalning: 167 kr/Månad
Rek. pris 3 395 kr
Du sparar 400 kr
Gör dina val
Grå
Grå
Vit
Vit
Brun
Brun
Natur
Natur
Välj färgnamn
Välj tillbehör
Antal:
Du har redan valt maximalt antal
Lagervara
Levereras inom 3-8 vardagar.

Produktinformation


DALOM är vår utemöbelserie som innehåller både hammockar, duosoffor och solvagnar. Hammockarna är tillverkade i känfuru och förses med vattenbaserad lasyr.

DALOM Hammock är verkligen en hammock i ordets rätta bemärkelse och passar utmärkt på vilken uteplats som helst. Dess klassiska formgivning med medföljande tak ger ett gediget intryck och bjuder in till många mysiga sommarstunder. Dynor och hammockskydd kan köpas separat. Kombinera gärna hammocken med DALOM Solvagn.

Skötselråd laserade möbler

Denna möbel är tillverkad täcklaserad furu. Eftersom trä är ett levande material som reagerar på fukt kan det ibland uppstå sprickor i träets yta. Detta är dock bara ytligt och inget som påverkar möbelns hållfasthet eller funktion. Ibland kan kåda tränga fram vid kvistarna, dessa går enkelt att plocka bort när de har stelnat. Gula fläckar kan även uppstå vid kvistarna, dessa kommer dock att blekas ned med tiden.

Om din laserade möbel står underbar himmel bör den skyddas från fukt och regn så gott det går, använd gärna ett möbelskydd. Tvätta och torka av möbeln regelbundet. Använd ett milt rengöringsmedel. Om en laserad möbel får stå ute under en längre period kommer lasyren att brytas ner av väder och vind. Därför kan din möbel behöva målas om efter några år.

Tvätta och torka möblerna innan de ställs undan för vintern. Förvara helst möblerna inomhus, svalt och ej för torrt. Ska möblerna stå ute, skydda möblerna väl med till exempel ett möbelskydd och se till att de inte regn och snö kommer i kontakt med möbeln.

Specifikationer

Övrigt
SerieDalom
FärgnamnBrun
Färg
HammockDALOM Hammock Kanellasyr
TakUtan tillbehör
Montering krävsJa
Material
MaterialtypFuru
BehandlingLasyr
Mått
Bredd207 cm
Höjd160 cm
Djup125 cm
Sittdjup50 cm
Sitthöjd43 cm
Sittbredd167 cm
Rygghöjd76 cm

Recensioner

Tillbehör
Populära produkter