Över 400 000 nöjda kunder
fri frakt
öppet köp i 365 dagar

DALOM Hammock Kanellasyr

Hammock i kanellaserad furu. Välj mellan olika tak. Mått: B207 D125 H160 cm.
Artikelnummer: 617182
Dalom-serien
    {product_name} {product_type} - {root_category_name}
3 490 kr
-15%
Dela upp din betalning: 190 kr/Månad
Rek. pris 4 090 kr
Du sparar 600 kr
Gör dina val
Grå+ 0 kr
Vit+ 500 kr
Brun- 695 kr
Natur+ 0 kr
Välj färgnamn
fri frakt
öppet köp i 365 dagar
Antal:
Du har redan valt maximalt antal
Lagervara
Levereras inom 3-8 vardagar.

Produktinformation

DALOM är vår utemöbelserie som innehåller både hammockar, duosoffor och solvagnar. Hammockarna är tillverkade i känfuru och förses med vattenbaserad lasyr.

DALOM Hammock är verkligen en hammock i ordets rätta bemärkelse och passar utmärkt på vilken uteplats som helst. Dess klassiska formgivning med medföljande tak ger ett gediget intryck och bjuder in till många mysiga sommarstunder. Dynor och hammockskydd kan köpas separat. Kombinera gärna hammocken med DALOM Solvagn.

Skötselråd laserade möbler

Denna möbel är tillverkad täcklaserad furu. Eftersom trä är ett levande material som reagerar på fukt kan det ibland uppstå sprickor i träets yta. Detta är dock bara ytligt och inget som påverkar möbelns hållfasthet eller funktion. Ibland kan kåda tränga fram vid kvistarna, dessa går enkelt att plocka bort när de har stelnat. Gula fläckar kan även uppstå vid kvistarna, dessa kommer dock att blekas ned med tiden.

Om din laserade möbel står underbar himmel bör den skyddas från fukt och regn så gott det går, använd gärna ett möbelskydd. Tvätta och torka av möbeln regelbundet. Använd ett milt rengöringsmedel. Om en laserad möbel får stå ute under en längre period kommer lasyren att brytas ner av väder och vind. Därför kan din möbel behöva målas om efter några år.

Tvätta och torka möblerna innan de ställs undan för vintern. Förvara helst möblerna inomhus, svalt och ej för torrt. Ska möblerna stå ute, skydda möblerna väl med till exempel ett möbelskydd och se till att de inte regn och snö kommer i kontakt med möbeln.

Specifikationer

Övrigt
SerieDalom
FärgnamnNatur
Färg
HammockDALOM Hammock Kanellasyr
TakHAMMOCKTAK Polyester/PU Beige
Material
MaterialtypTrä
Mått
Bredd207 cm
Höjd160 cm
Djup125 cm

Recensioner