CREMADynfodral 62|122 cm

Daily price
FEW LEFT
2 295
SEK
Delbetala från: 151 SEK/Månad
Leverans: 2-6 vardagar
Delbetala från: 151 SEK/Månad
Se alla specifikationer
En extra sats med dynfodral är ett mycket praktiskt och funktionellt köp. Tack vare det är dina dynor alltid redo att användas. Dessutom kan du tillföra en helt ny karaktär till dina trädgårdsmöbler genom att välja olika färger av dynfodralerna. Satsen är anpassad till trädgårdsmöblerna CREMA och består av 2 överdrag för sitskuddarna, 4 för ryggkuddarna, överdrag för den långa bänkdynan och för fotpallen. Kuddöverdragen är gjorda av högkvalitativ polyester i beige, med en speciell beläggning för att skydda mot smuts och fukt. De är resistenta mot UV-strålning. Tack vare den dolda dragkedjan kan de lätt avlägsnas och tvättas. Material: polyester. Materialkomposition: 100% polyester Vikt: 2 Produktfördelar: Hög hållbarhet, Högkvalitativa material, Fukt- och fläckbeständiga dynor, Elegant utseende, Lätt att underhålla
Specifikationer
CREMA Dynfodral 62|122 cm
CREMADynfodral 62|122 cm
Mått
Bredd122 cm
Längd62 cm
Höjd9 cm
Djup62 cm
Sitthöjd42 cm
Material
MaterialtypPolyester
Övrigt
SerieCrema
FärgnamnVit
Färg
Artikelnummer: 1012294
Leverans: 2-6 vardagar
Leveranssätt

När du beställer från Furniturebox levereras dina produkter med hemleverans. Undantag är mindre varor som levereras till närmsta utlämningsställe. En fraktavgift tillkommer baserat på produkternas vikt, storlek och om de levereras hem eller till utlämningsställe.

Vill du förenkla din leverans ytterligare? Vi har flera tilläggstjänster som exempelvis kvällsleverans och inbärning. På tacksidan, efter genomfört köp, presenteras tillgängliga tillvalstjänster för ditt köp.

En av våra professionella säljare hjälper dig med ditt köp

Skicka mail

Telefon: 08-5000 90 40

Öppettider:
  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    Stängt
  • Söndag:
    Stängt