Footer - Beskrivning
topbar.html
Laddar varukorg...


Handla möbler och inredning på nätet. Teamet bakom Furniturebox har handplockat tillverkare och leverantörer av högsta klass för att kunna erbjuda våra kunder ett stort utbud av möbler i toppkvalitet. Vi har möbler av modern och klassisk design, exklusiva, annorlunda och billiga möbler. Här finner du billiga möbler för bland annat sovrum, kök, matplats, vardagsrum, barnrum, balkong och uteplats. Fyll dessa rum med designmöbler som soffor, fåtöljer, pallar, soffbord, sängramar, tv-bänkar, matgrupper och belysning från Furniturebox. Söker du snygga svenska möbler lär du hitta det här.

Hos oss hittar du allt från designklassiker till modern exklusiv design. Tillsammans med våra tillverkare och leverantörer har vi kunnat utveckla ett stort utbud av möbler som håller hög kvalitet utan att tumma på designen. Bland våra klassiska möbler finns Howardsoffor och Howardfåtöljer, våra tolkningar på Butterflystolen och Barcelonafåtöljen, Chesterfieldsoffa och Chesterfieldfåtölj. Bland våra moderna möbler finns Fatboy, det vridbara soffbordet Basebox och många högkvalitativa utemöbler och trädgårsdmöbler i konstrotting. Vi har även belysning och lampor, mattor, kontorsmöbler och annan inredning. Hos Furniturebox finns något för alla smaker! Varför inte ge bort möbler eller inredning i present eller julklapp?

För oss på Furniturebox är det viktigt att du som kund är nöjd. Därför erbjuder vi fri frakt, fri retur och öppet köp. Vi har över 40 000 nöjda kunder och många års erfarenhet av möbler online. Du når vår kundservice via telefon, mail eller vår chat. Tveka inte att kontakta oss om du har några frågor, så hjälper någon av våra kunniga medarbetare dig. 

 

Senast besökta artiklar