Inspiration / Varumärke
topbar.html
Laddar varukorg...

CARRIE

CARRIE är en elegant serie bord som kännetecknas av marmor och skinande metaller, en materialkombination lika trendig som tidlös. I serien hittar du soffbord, sidobord och avlastningsbord i flera storlekar och färger, alla med samma stilrena och naturliga känsla. Bordens nätta och luftiga design gör även att de passar i mindre rum där kraftigare bord lätt blir för dominerande.

gå till serien

JONES

JONES är stoppad med strimlat skum och fjäder som ger plymåerna en härlig följsamhet och en inbjudande form. Tillsammans med divanens förlängda sittyta blir soffan mycket bekväm att sträcka ut sig i. Höga konformade ben underlättar vid städning och skänker den rymliga soffan en lätthet i uttrycket. Tyget är slitstarkt och har en stentvättad finish med naturliga skiftningar i patina mellan olika tygstycken.

gå till serien

AGAVE

AGAVE-serien erbjuder funktionella förvaringslösningar i en rad olika utseenden och material. Välj mellan färdiga kombinationer eller pussla ihop stomme och dörrar efter eget tycke och smak. AGAVE finns i flera storlekar, varianter och färger så att du ska kunna hitta rätt modell för just ditt hem.

gå till serien

MOOD

MOOD är rena drömsoffan för dig med platsbrist! I obäddat tillstånd står den där i sin moderna rakhet. Allt man kan begära av en soffa i form av moderna detaljer finns där, divandel, slittåligt tyg och bekväm komfort. Det är inte nog med det. På ett kick förvandlas denna stiliga pjäs till en bädd med plats nog för två! Soffan finns i en uppsjö av färger och dessutom kan du komplettera den med diverse tillbehör. Upptäck MOOD-serien!

gå till serien

HAPPY

Vi tillbringar ungefär en tredjedel av våra liv i sängen. Att välja rätt säng är ett viktigt val vi bör lägga stor omsorg på. HAPPY uppfyller definitivt kraven på både kvalitet och utseende. Det snygga tyget är både väldigt slitstarkt och finns i många olika färger så att det ska passa in i just ditt sovrum. Lägg till en sänggavel och nackkuddar och du får en säng som är ett "statement piece" i ditt hem.

gå till serien

CHESTERFIELD

Chesterfieldsoffan är en möbel som hängt med länge på inredningsmarknaden. Soffornas omfångsrika utseenderegister kan göra mycket för ett rums aura. Dessa sittmöbler har under åren anammats av många vitt skilda inredningsstilar, inga andra soffor anpassar sig till sin omgivning och skickar så olika signaler beroende på var den står uppställd. I exklusiva lyxvåningar, i mörka gotiska kyffen, i rökfyllda anglosaxiska townhouses överallt allt gör den sig hemmastadd. Kolla in vår dynamiska CHESTERFIELD-serie!

gå till serien

HOWARD

Den klassiska Howardsoffan går i sann engelsk stil med låga armstöd och svarvade träben och är många soffälskares dröm. Vår serie HOWARD är en samling snygga och bekväma soffor, fåtöljer och sittpallar, givetvis i bästa Howardstil, som för tankarna ner mot de brittiska öarna och rykande afternoon tea. HOWARD har en formfast skumstoppning som ger stadig sittyta och hög komfort.

gå till serien

CONNECT

Hemligheten bakom serien CONNECT är enkel design och riktigt skön komfort. Här hittar du soffor i en mängd olika varianter, färger och klädslar – så att du ska kunna hitta sittmöbeln för just ditt hem, oavsett vem du är och hur ditt liv ser ut. Med avtagbar klädsel är CONNECT enkel att hålla fräsch vilket gör att det inte är någon katastrof om någon råkar spilla. I CONNECT-serien hittar du även sittpallar och fåtöljer vilket ger möjligheten att utöka vardagsrummet med fler sittplatser vartefter familjen, kompisgänget eller antalet husdjur växer.

gå till serien

HABANA

Den gemensamma nämnaren för HABANA-seriens möbler är charm! Seriens retroinspirerade utbud av eleganta möbler med härliga färginslag ger dig möjlighet att hitta något som tillgodoser just dina behov. Möblerna finns i en uppsjö av färger, vilket gör upptäcksfärden genom HABANA-seriens förlovade land till en fest i färgen och nostalgins tecken. Retrostilens inflytande på dagens inredning har väl knappast undgått någon. Vissa årtionden inom möbeldesign är omöjliga att bortse ifrån och ibland måste man inse att det i vissa avseenden var bättre förr.

gå till serien

NEW YORK

NEW YORK är en bred serie soffor och fåtöljer med modern design och en stram prislapp. Möblernas balans av generösa sittutrymmen och kompakta totalmått gör att de passar in i många hem. NEW YORK finns i en uppsjö varianter och färger för att du ska kunna hitta en soffa som passar just dig. Samtliga modeller tillverkas i Europa och bygger på en stabil ram och sittplymåerna har en behaglig komfort som håller formen.

gå till serien

SIGNE

Nu behöver du inte längre vela mellan en snygg designsoffa eller en praktisk bäddsoffa. För med SIGNE får du en 50-talsinspirerad bäddsoffa som både tillgodoser praktiska behov och stillar estetiska begär. En klassisk vardagsrumsmöbel som i ett nafs kan bäddas ut till en extrasäng vid besök. De nätta armstöden ger ett generöst sitt- och liggutrymme i förhållande till totalmåtten.

gå till serien
Senast besökta artiklar