Inspiration / Reportage / Stolar / Pastell
topbar.html
Laddar varukorg...
  • Pastell

Pastellfärger är alltid ett säkert kort när du inreder ditt hem. Möbler med inslag av pasteller adderar mycket färg till inredningen utan att skrika och tvinga till sig blickar. Detta gör dem väldigt lättmatchade och även lätta att mixa sinsemellan. Olika trendriktningar till trots går dess milda och inbjudande kvaliteter inte att bortse ifrån, vilket gör pastellfärgad inredning i det närmaste tidlös, om man använder den rätt.

Pastellfärger är alltid ett säkert kort när du inreder ditt hem. Möbler med inslag av pasteller adderar mycket färg till inredningen utan att skrika och tvinga till sig blickar.

Pasteller kan liva upp vilket rum som helst, de kontrasterar resten av inredningen utan att ta överhand och ger rummet en ljus och skir luftighet. Till skillnad från det helvita, som länge varit normen i det moderna hemmet, adderar pastellfärger en medveten karaktär som speglar dig och din smak, och enligt många inredare och experter inom inredningsbranschen är pasteller det nya vita.

enligt många inredare och experter inom inredningsbranschen är pasteller det nya vita.

Ända sedan tidigt 1900-tal då konstnärsparet Karin och Carl Larsson försåg sitt Sundborn med ljusa och luftiga interiörer har vår inredning i viss mån präglats av öppenhet och ljusdyrkan. Pasteller har alltid funnits sin roll, under 30-talet fann färgskalan sig till rätta i den populära art déco-stilen, under hela 40, 50 och 60-talet förblev de ett vanligt förekommande inslag i inredningslandskapet. Under 80-talet återkom de med ny styrka genom neonpasteller som invaderade våra hem. Nu knackar pastellfärgerna på dörren igen, den här gången är de mer dämpade och dova i sina nyanser, men som alltid är de hjärtligt välkomna in i våra hem.

Pastell

Våra Favoriter

  • 2995:-
    4095:-
  • 1995:-
    2695:-
Senast besökta artiklar