Inspiration / Reportage / Soffor / Premium-soffor
topbar.html
Laddar varukorg...
  • PREMIUM-SOFFOR

Att investera i en soffa av hög kvalitet är ett smart drag för dig som vill ha inredning som håller längre. Det gör även mycket för rummets generella uttryck och känsla att inreda med solida material som med sin visuella och fysiska tyngd skapar en känsla av vardagslyx och harmoni. Våra premium-soffor är tillverkade i väl utvalda material och sticker ut en aning från vårt övriga sortiment genom sublim design, komfort och elegans. Soff-serierna som visas nedan finns att tillgå i ett flertal färger och en del av dem även i flera storlekar samt som fåtölj och fotpall.

1. HOWARD DELUXE är en klassiker i ett extra lyxigt utförande med! Precis som namnet indikerar är allt från tyg och plymåer till ben och fjädring utvalt för att ge dig den ultimata sittkomforten. Addera den ikoniska designen och vi är i hamn!

2. COLIN hälsar dig välkommen hem lika hjärtligt som en glad hund. Med elegant svansföring och klappvänlig textur står COLIN till tjänst. En trogen vän för dig som tveklöst slänger dig i en bekväm soffa så fort tillfälle ges!

3. CONNOR bär spår av influenser från både modern möbeldesign och gamla klassiker som howard, och står för en framåtskridande soffstil som erbjuder både grace och inbjudande sittmått på ett avslappnat och avvärjande sätt. Den kvalitativa pricken över i:et i alla moderna vardagsrum!

4. TROY fokuserar på de två viktigaste aspekterna hos en soffa. Designen, som sticker ut med sin innovativa stil, och komforten som med justerbara nackstöd och sitsar ger dig ett flexibelt stöd under långa filmkvällar och pratstunder. Ett välkomponerat stycke modern inredningsdesign!

5. CONNECT PREMIUM XL är en soffa för den mångtaliga familjen. Denna majestätiska uppenbarelse lämnar ingen ute i kylan utan charmar alla med sin enkla och stilfulla design.

6. MADDISON är en soffa för dig som gillar myskvällar med familjen och långa soffhäng i glada vänners lag. Dess rymliga mått borgar för att ingen behöver sitta på golvet! Designen är inbjudande med de många kuddarna som står på rad och välkomnar dig!

7. COVARA är en stilren divansoffa som knockar dig med sin ärliga uppsyn. En soffa som imponerar med små effektiva medel i form av smakfulla detaljer. Sällan har uttrycket ”less is more” varit så passande.

8. FOREST platsar i de allra flest hemmiljöer med sin tidlösa framtoning. För dig som inte vill sjunka ned i en oändlig mossa av mjukhet och inte heller vill sitta och dingla med benen på en hård planka är FORREST´s sittkomfort det ultimata alternativet. Inte för hårt, inte för mjukt.

9. BABEL är varje soffpotatis dröm. Om du tillhör släktet som mer eller mindre bor i soffan och aldrig tackar nej till ett 17-timmars serie-maraton har du hittat rätt soffa, här snackar vi mjuk och omfamnande komfort!

PREMIUM-SOFFOR

Våra Favoriter

Senast besökta artiklar