Inspiration / Reportage / Soffor / CONNECT-SERIEN
topbar.html
Laddar varukorg...
  • CONNECT-SERIEN

Sittmöblernas sittmöbel: Soffan, har en lång och kärleksfull relation till oss nutidsmänniskor. Enligt många är köket bostadens hjärta, men tänker man efter tar i alla fall soffan (hemmets mest självklara samlingspunkt) priset! En bostad utan denna inbjudande, mjuka vän känns genast kall och obehaglig och den sofflöse finner sig inte sällan vilsen och rådlös, stående mitt i rummet med sökande blick. Den sökande blicken ser sig om i oförställd förfäran efter en avslappnande viloplats, en trygg hamn att lägga ankar i efter den långa och uttröttande seglats som i folkmun kallas vardagen. Den sofflöses helgmys och fester blir i regel tämligen misslyckade, oftast slutar det med att deltagarna under ljudliga suckar hasar ner längs väggarna och begagnar det kala, kalla golvet.

Bra soffor till ett humant pris är ingenting som växer på trän eller kommer flygande som stekta sparvar. I soffinköpet ingår många kluriga moment. Soffköparen måste ställa sig vissa frågor: Hur stor är soffan? Hur ser den ut? Blir jag ruinerad på kuppen? Soffserien CONNECT och dess exklusivare syskonserie CONNECT PREMIUM, erbjuder soffor, fåtöljer och fotpallar i de flesta upptänkliga former och färger. Med modern komfort och design är dessa sittmöbler ett mycket prisvärt alternativ i den enorma djungel av soffor som finns att botanisera i. Serien har en förmåga att foga sig i vilket rum som helst, inget rum är för litet eller för stort, inga väggar är för vita eller för färgglada, med hjälp av fotpallar kan man till och med förvandla många av seriens soffor till en utmärkt sovplats!

Själva ”idén” med CONNECT-serien är att tillhandahålla fräscha och hållbara möbler som passar alla, oavsett storlek på rum eller plånbok. Du ska kunna hitta en soffa som tillgodoser just dina önskemål! Därför tillämpas en stor variation och noggrannhet i val av färg färg och material. Du hittar soffor i ett brett spektra av färger och färgkombinationer, serien erbjuder även sittmöbler i det mycket lättskötta materialet ecoläder. Möblernas korta ben är tillverkade i det vackra träslaget wenge, som adderar det där lilla extra i form av kvalitet och känsla. Ingen ska behöva nöja sig med en nedsutten och besudlad arvegodssoffa som stått i någon gammal fasters sommarstuga i fyrtiotre år! Ta chansen att tillföra komfort, fräschör och modernitet till ditt vardagsrum, välj och vraka i det omfångsrika CONNECT-utbudet!

CONNECT

Våra Favoriter

Senast besökta artiklar