Inspiration / Reportage / Övrigt / Vitt
topbar.html
Laddar varukorg...
  • Vitt

Stilrena och svala möbler i vitt har länge varit ett populärt knep för att införliva en harmonisk elegans i våra hem. Ingenting skriker och pockar på. En omgivning som lämnar oss i ro att sjunka in i oss själva och andra. En omgivning som inte ställer krav på skygglappar och som inte påverkar oss mer än nödvändigt och som framhäver det naturliga ljuset som bryter in från fönstren och tecknar milda konstverk över väggar och tak.

Att inreda i vitt är dock svårare än man tror, risken är stor att rummet känns kliniskt och tråkigt. För att undvika detta bör man tänka på att använda sig av olika nyanser av vitt och även variera strukturerna på möblernas och textiliernas material. Ett annat tips är att bryta av det vita med någon färgstark detalj.

1. AUBURN förenar det kliniskt vita med en varm och inbjudande komfort. Föreningen resulterar en modern fåtölj som faller alla på läppen!

2. BERGEN har en oslagbar förmåga att alliera sig med trägolv av alla dess slag. Trägolv och vita mattor är som ler och långhalm, de hör ihop.

3. MAJA har den där berömda femtiotals-looken, men istället för den bruna teaken som är så typisk för just den tiden har detta soffbord begåvats med en vit fräschhet som inte går av för hackor!

4. BERLIN är ingen vanlig lampa. Med sina modiga 132 centimeter i höjd sticker lampan ut från mängden och skapar ett spännande uttryck.

Att använda sig av vitt utomhus är också det en uppåtgående trend. Beroende på fasadfärg och övrig omgivning kan vita utemöbler skapa en snygg brytning mot naturen och även fungera som en stilfull brygga mellan hemmets inredning och utemiljöns färgstarka livlighet. Utomhus kan man även flirta med naturen genom att skapa ett genomgående tema som efterliknar, till exempel, en nyutsprungen björk genom att inreda verandan eller uteplatsen i vitt med accentfärger i grönt och svart. Här kan man även löpa hela linan ut utan att oroa sig för att inredningen ska se tråkigt kliniskt ut, naturens färgrikedom kommer alltid verka som en stadig motvikt.

5. KULMBACH är en vit lysande pärla bland matbord. Den högglansblanka lacken och möjligheten att förlänga bordet förenar högklassig design och funktion på ett strålande sätt!

6. FAGERSTRÖM förmedlar en retrodoftande känsla som charmar de flesta. Stolen är dessutom lättmatchad och passar med många matbord i vårt digra sortiment.

7. CLAIRE Utmärker sig genom en detaljrikedom där inget lämnats åt slumpen. Allt är väl genomtänkt för att ge den ultimata förvaringen.

8. RÖNNE har en stilren design som matchar den fräscha vita färgen på ett ypperligt sätt. En bra grund att bilda sitt köksmöblemang runt!

VITT

Våra Favoriter

Senast besökta artiklar