Inspiration / Reportage / Övrigt / Sideboards
topbar.html
Laddar varukorg...
  • sideboards


En möbel med ett obegränsat användningsområde och vars historia sträcker sig tillbaka till inredningshistoriens gryning! För vad man än kallar dessa sidobord med förvaringsytor så har de återfunnits i hem genom alla möblerade epoker i mänsklighetens historia. I dag svämmar inredningsmarknaden över av läckra sideboards som alla har sin unika känsla att bidra med.

Nedan hittar du några exempel på schysta sideboards som du finner i vårt sortiment! De flesta av dem är en del av en större serie, så om du finner något som faller dig på läppen kan det vara värt att slänga ett öga på fler möbler i samma serie.

1. BERGSUND charmar de flesta med sina flirtiga femtiotalsvibbar. Formspråket och föreningen av vitt och trä ger en ärlig och avskalad känsla vilket resulterar i ett sideboard som går hem i alla läger.

2. INDIA kan fylla upp ett helt rum med sin rustika lyster. Det faktum att sideboardet är handgjort bidrar till en pålitlig kvalitet medan de utarbetade slitagen skapar en absolut känsla av originalitet.

3. LEVI passar som hand i handske i det lantliga och nationalromantiska hemmet med sin utpräglade ”köpmansdisk -charm”. Samtidigt gör det inte heller bort sig i moderna möblemang.

4. HABANA är ett perfekt exempel på en prisvärd retromöbel med stil. Den stilsäkra färgsättningen i kombination med det nostalgidoftande formspråket får varje femtiotalstals-älskare på fall direkt!

Att surfa runt och flukta på sideboards är något som de flesta inredningsintresserade personer känner igen som ett rent nöje. Sideboards är ofta lättmöblerade och fyller sin funktion var man än placerar dem, dessutom tillhör de, av någon outgrundlig anledning, den kategori möbler som så gott som alltid ståtar med en klanderfri design.

En annan bidragande orsak till sideboardets starka popularitet är prissättningen. På grund av dess generellt blygsamma storlek är det lättare att hitta ett snyggt och väldesignat sideboard till ett plånboksvänligt pris, än till exempel en tv-bänk. Att kika efter ett sideboard kan därför vara ett hett tips för alla som lever under en budget och inte vill göra avkall på sin inredning.

5. SMILE ler sansat med sin stilrena och resonliga uppsyn, och förvissar oss om att här får allt plats. Och visst får allt plats, tack vare en varierad konstruktion med smarta förvaringslösningar!

6. BEBOP är en sval och svävande fläkt av smakfulla influenser. Den stabila konstruktionen och de sparsmakade detaljerna resulterar i en mjuk och trivsam möbel som med glädje smyckar ditt hem.

7. TORO är en modern möbel som andas innovativ elegans. Dess smarta och rymliga design och konstruktion ger ett personligt uttryck som samspelar väl med sideboardets antracitgrå ton.

8. TASMANIA är ett lysande exempel på hur bjärta kontraster kan liva upp din inredning. Med en design som hämtad från en framtidsvision tornar sideboardet upp sig och bländar dig med sin högglans!

sideboards

Våra Favoriter

  • 2995:-
    4495:-
  • 1995:-
    2695:-
  • 2995:-
    4095:-
Senast besökta artiklar