Inspiration / Reportage / Övrigt / Matgrupper
topbar.html
Laddar varukorg...
  • MATGRUPPER

Platsen där vi intar våra dagliga mål spelar en stor roll i våra liv. Tänk på alla frukostar, luncher och middagar som du och din matgrupp skall gå igenom. Att välja rätt är med andra ord av största vikt. Här radar vi upp nio av våra favorit-matgrupper. Namnet på borden nämns först i rubriken.

1. KULMBACH + EMÅN är en stilfull och modern kombination som talar med små men välartikulerade bokstäver. Stramheten och elegansen gör att matgruppen passar i det moderna hemmet med stil!

2. EPOS + JILL är en retrodoftande matgrupp som med fördel matchas med ljusa miljöer tack vare sin mörkbruna ton. Addera några färgglada detaljer såsom en vas blommor och du har en dynamisk och vacker matplats!

3. FAGERSTRÖM är en liten kolsvart matgrupp för det moderna hemmet. Ett utmärkt alternativ för dig med lite mindre plats att röra dig med.

4. MENAT + ICE är en vägvinnande kombination som lägger fokus på design och komfort. Det runda och stilfulla bordet i samspel med den bekväma, stoppade stolen gör susen i alla mindre kök och matrum!

5. BARRINGTON är en prisvärd och lantlig matgrupp som smälter in i de flesta hemmiljöer. Dess vita och fräscha framtoning friskar upp bjuder in till mysiga frukostar och långa middagar!

6. HALMSTAD + KUNGÄLV är en mattgrupp med både moderna och klassiska förtecken. Med många tongivande små detaljer och väl utvalda

material svarar gruppen upp till nutidens hårt ställda krav på både design och byggkvalitet!

7. KRONBERG + GRANÅN är en prisvärd mattgrupp som piggar upp med sina stilfulla retrovibbar. Som vanligt träffar kombinationen ”svart och vitt” mitt i prick och skapar, tillsammans med den strama designen och det låga priset, en svårslagen helhet.

8. STACY + NATALIA är en glädjespridande kombination som charmar med sitt lekfulla formspråk. Både bordet och stolarna bär spår av både 60-tal och modernare influenser, vilket gör att de passar utmärkt i de flesta moderna matrum.

9. WEBSTER + MISTY är en matgrupp med stil. De fåtöljliknande stolarna ger dig en varm famn att slå dig ned i medan bordets svala färgsättning och smakfulla linjer hypnotiserar dig in i trivseln förlovade land!

Matgrupper

Våra Favoriter

Senast besökta artiklar