Inspiration / Reportage / Övrigt / Läder-looken
topbar.html
Laddar varukorg...
  • läder-looken


Ända sedan människan började tillverka möbler har skinn och läder varit ett stående inslag. Dess slitstarka kvalitéer i samverkan med en unik ytfinish och en känsla av exklusivitet har bidragit mycket till dess popularitet. Med tiden har epitetet ”äkta läder” blivit en symbol för social status och bra kvalitet. I takt med den världsliga utvecklingen har efterfrågan ökat och för att tillgodo se den på ett hållbart och etiskt sätt har en mängd konstlädermaterial utvecklats.

De olika konstlädermaterialen efterhärmar lädrets utseende och textur på ett naturtroget sätt och låter dig njuta av den lyxiga känslan utan att nagga allt för mycket varken på din plånboks eller naturens resurser.

1. SIGGE är precis lika komfortabel som dess inbjudande yttre gör sken av. Klädseln i vitt ecoläder är stoppad i fack för en extra hållbar komfort och design! Riktigt hög mysfaktor!

2. LIVINGSTON är en rak och stilren bäddsoffa i slitstark PU. Soffan passar i de flesta moderna hem och förvandlas i en handvändning till en rymlig sovplats!

3. ZACK är en rumlare med klass. Med en tuff attityd och härlig sittkomfort seglar denna anrika soffa in och tar ställning med sin självklara pondus!

4. OWENS är för dig som söker en tron att vila i och njuta av. Dess fluffiga och följsamma komfort i kombination med funktionella detaljer ger en inbjudande atmosfär!

5. FRIO är ett stycke modern design när den är som bäst. Det harmoniska formspråket är en fröjd för ögat medan den vita PU-klädseln tillför en stark känsla av kvalitet.

6. SHELLO är en tillbakalutad skönhet i svart. Trots att dess utsökta design doftar femtiotal lång väg pryder SHELLO sin plats i vilket modernt hem som helst.

7. PEACE är en välavvägd skapelse där trä, glans och konstläder går samman i en oemotståndlig symbios! Här snackar mycket stol för pengarna!

8. DETROIT är en slimmad hybrid mellan köksstol och fåtölj. Den smarta konstruktionen inefattar nittio graders snurrfunktion och fjädring som återför sitsen till sitt utgångsläge.

läder-looken

Våra Favoriter

Senast besökta artiklar