Inspiration / Reportage / Övrigt / Fåtöljer
topbar.html
Laddar varukorg...
  • fåtöljer

Fåtöljen är den ultimata symbolen för hemtrevnad. Finns det någon annan möbel som lämpar sig bättre för läsning, tv-tittande, tedrickande, eller allmänt mysande än just fåtöljen? Dessutom är det svårt att hitta något bättre ställe att bara sitta och glo på. Nedan följer ett pärlband av snygga och inspirerande fåtöljer!

1. MADRIDO en odödlig klassiker som med elegans och detaljrikedom charmar sig in i de flestas medvetande och etsar sig fast. Dess tidlösa uttryck och rakhet gör den kompatibel med de flesta inredningsstilarna.

2. COZY är det fria och avslappnade alternativet till den traditionella fåtöljen. Dess ungdomliga attityd och inbjudande komfort lättar upp stämningen i vilket rum som helst!

3. WENDELA hjälper oss att färdas tillbaka till tiden då breda fåtöljer med vinklade träben var standard. Den mysiga doften av retro sprider trevnad och nostalgi i hemmet.

4. HOWARD är en serie med anor. Denna fåtölj är lika ikonisk som stilfull och utstrålar en avslappnad stramhet som få möbler mäktar med att matcha. En fåtölj som passar lika bra i ett modernt vardagsrum som i sommarstugan.

5. ZACK sticker ut med sin blandning av attityd och elegans. Den klassiska chesterfield-stilen möter det modernt råa och bildar en enastående allians mellan nitar och läder!

6. DANA är en fåtölj där både klassiska och moderna influenser samsas och bildar en ljuvlig helhet.

Dess elegans i kombination med många snygga detaljer gör att den bryter av mot resten av inredningen och hamnar i blickfånget direkt!

7. CARLOS är en fryntlig krabat som sprider glädje med sitt runda och lekfulla formspråk. Fåtöljen finns i sex färgalternativ som alla har sitt att tillföra till inredningslandskapet.

8. NANCY är en liten stilren skönhet som alltid visar sig från sin bästa sida. En clubfåtölj som passar de allra flesta hemmiljöer. Trots sitt mångsidiga yttre har den ett visst sting i designen som gör att den aldrig känns slätstruken.

9. NANTERRE är en mysfåtölj som sätter komforten i första rummet. En recliner som år efter år tar emot dig med öppen famn och låter dig njuta av vad det slappa och avslappnande livet har att erbjuda.

fåtöljer

Våra Favoriter

Senast besökta artiklar