Inspiration / Reportage / Övrigt / Designklassiker
topbar.html
Laddar varukorg...
  • Designklassiker

Det finns vissa möbler som fastnar på näthinnan, möbler som likt en gigantisk bläckfisk slår sina suggkoppsförsedda tentakler runt den beundrande åskådarskaran och aldrig släpper taget. Dessa möbler har något extra, inte bara ett utseende som under noggrant övervägande stötts och blötts vid formgivarens ritbord, inte bara ett välförtjänt världsvitt rykte som stilikoner, inte bara folkets kärlek. Dom har också det!

Ett hems inredning har många ansikten, loppisfynd samsas med ärvda och nyinköpta möbler och egentillverkade detaljer. Kronan på verket utgörs ofta av en beprövad designklassiker vars igenkänningsfaktor och allmänt uppskattade uppenbarelse ger boende och gäster den där varma och ibland nostalgiska känslan som så ofta får oss att trivas. Ofta är det enkelheten och detaljfokuset som skiljer möbler av den här typen från andra mindre genomarbetade möbler.

Klassiska möbler har ofta en förmåga att foga sig med resten av interiören, dess tidlösa uttryck och rena linjer ger utrymme åt resten av inredningen att reflekteras och hjälper till att skapa dynamik i rummens utseende. En gemensam nämnare för väldesignade möbler är känslan av exklusivitet och lyx, en unik och svårdefinierad känsla som är svår uppnå på annat sätt än att förse sitt hem med sublima möbler med den rätta looken!

Designklassiker

Våra Favoriter

  • 395:-
    695:-
  • 595:-
    895:-
  • 595:-
    895:-
Senast besökta artiklar