SOFTCARE Textiltvätt - Möbelvård - Accessoarer - Inomhus
topbar.html
Laddar varukorg...
SOFTCARE Textiltvätt i gruppen Inomhus / Möbelvård hos Furniturebox (110-40-112972)
SOFTCARE Textiltvätt
 • vändbar


 • Ben

 • Bredd

 • Delad
  madrass


 • madrass

 • Resårbotten


 • Ben


 • komfort

 • vändbar
  madrass

 • Avtagbart
  tyg

Produktbeskrivning
Mått & Material
Recensioner
Frågor och svar

SOFTCARE Textiltvätt

Softcare Textiltvätt fungerar på alla typer av smuts och fläckar, bl.a. fett, olja och kaffe. Rena, biologiskt nedbrytbara råvaror har använts i tillverkningen av medlet. Passar alla inredningstextilier. Man kan även försiktigt rengöra textiler som kräver kemtvätt med medlet, men testa först på ett ställe som inte syns vid användningen. Följ tillverkarens tvättråd.

Spraya på den smutsiga ytan och låt verka i några minuter. Torka av ytan med en ren, fuktad frottéduk som du sköljer av emellanåt. När du tar bort fläcken, torka av fläcken utifrån inåt så att du inte breder ut fläcken. Vid borttagning av enstaka fläckar undviker du vattenringar genom att sudda ut gränsen mellan det torra och våta området t.ex. genom att fukta området från söm till söm eller hela dynans yta. Medlet kan också sprayas på fläckarna några minuter innan man lägger materialet i tvättmaskinen. Om du är osäker på hur textilen eller färgen håller i tvätten kan du först prova på ett litet osynligt område. Gnuggslitaget kan man testa genom att gnugga ett fuktigt, osynligt område med frottéduken. Om ytan luddar sig, gnugga inte hårt. Färgens hållbarhet kan testas genom att gnugga det fuktade området med ett vitt tyg. Om det fastnar färg på tyget, gör rengöringen väldigt försiktigt eller låt en professionell rengöra fläcken.

När du rengör ett luddigt tyg, torka det fuktade luddet åt ett håll så att slutresultatet är jämnt. Undvik att väta tyget för mycket och låt möbeln torka på ett luftat ställe.

Softcare Textiltvätt är packat i en 500 ml:s returplastflaska som kan brännas eller sorteras i blandavfallet.

Innehåll:500 ml
Skicka

SOFTCARE Textiltvätt

Textiltvätt. 500 ml.
Art nr: 110-40-112972 SOFTCARE-serien

Kampanjpris!
195:-

Från :- / mån
Rek. pris: 395 :-
Du sparar: :-

Du måste välja en modell
 • Fri frakt
 • 365 dagars öppet köp
Antal: 
Lägg till i önskelistan
Köp nu
  Köp nu - Betala i slutet av november!

Leverans 2-8 vardagar
Din order har en leveranstid på 2 - 8 arbetsdagar och levereras normalt mellan måndag 23 oktober 2017 och tisdag 31 oktober 2017 (4 helgdagar inkluderade, röda vardagar är ej medräknade)* om du beställer idag.
Hemleverans sker normalt vardagar mellan 08:00 – 18:00 till närmaste port, grind eller garageuppfart. Tiden tilldelas beroende på var i landet du bor. Tänk på att leveranstiden angiven på hemsidan är preliminär. Du som kund kommer att bli aviserad per telefon av transportföretaget dagarna innan leverans för närmare information om leveransdag och tid. Du blir då tilldelad ett tidsintervall (ej exakt tidpunkt) i överenskommelse med transportbolaget.

* = Endast lördagar och söndagar är inkluderade som helgdagar, inte t.ex. påsk, pingst, jul, midsommar e.dyl.

Andra färger

Beställ gratis tygprover
Butik
Denna produkt eller varor från samma serie har vi utställda i vår butik i Farsta (Stockholm). Kom och titta på de varor vi har utställda!
Butik
Denna produkt eller varor från samma serie har vi utställda i vår butik i Göteborg. Kom och titta på de varor vi har utställda!
Visa Mer Visa Mindre
Fler i samma serie:
Visa Mer Visa Mindre
Senast besökta artiklar