SOFTCARE Stenskydd - Möbelvård - Accessoarer - Inomhus
topbar.html
Laddar varukorg...
SOFTCARE Stenskydd i gruppen Inomhus / Möbelvård hos Furniturebox (110-40-116903)
SOFTCARE Stenskydd
 • vändbar


 • Ben

 • Bredd

 • Delad
  madrass


 • madrass

 • Resårbotten


 • Ben


 • komfort

 • vändbar
  madrass

 • Avtagbart
  tyg

Produktbeskrivning
Mått & Material
Recensioner
Frågor och svar

SOFTCARE Stenskydd

Softcares Stenskydd lämpar sig för alla naturstenar, tegel- och täljstenseldstäder och kakelfogar, både i badrum och kök. Skyddet håller stengolv och stenytor rena och lättskötta. En förpackning (500 ml) räcker till 4-6 m², beroende på ytans kvalitet och densitet.

Behandlingen ger en osynlig smuts- och fuktavstötande hinna som underlättar rengöring. Den ändrar inte på ytans utseende eller färg och täpper inte till ytans porer utan låter materialet andas. Den lättanvända produkten passar alla typers sten- och stenaktiga byggnads- och golvytor. Stenskyddet lämpar sig också för eldstäder eftersom medlet är värmetåligt upp till 400ºC.

Bruksanvisning: Omskakas. Prova först på litet osynligt område. Spraya eller stryk på så att ytan fuktas jämnt. Låt torka i minst en timme innan användning. Polerad sten bör poleras/putsas upp med en mjuk trasa innan stenskyddet torkat för bästa resultat. Sörj för god ventilation; får inte användas nära öppen eld. Innehåller inga PFOS- eller PFOA-föreningar.

Förpackningen innehåller 500 ml och består av återvinningsbar plast.

Innehåll:500 ml
Skicka

SOFTCARE Stenskydd

Sten-/Fogskydd lämpar sig för alla naturstenar, tegel- och täljstenseldstäder och kakelfogar, både i badrum och kök. 500 ml.
Art nr: 110-40-116903 SOFTCARE-serien

Kampanjpris!
195:-

Från :- / mån
Rek. pris: :-
Du sparar: :-

Du måste välja en modell
 • Fri frakt
 • 365 dagars öppet köp
Antal: 
Lägg till i önskelistan
Köp nu
  Köp nu - Betala i slutet av november!

Leverans 2-8 vardagar
Din order har en leveranstid på 2 - 8 arbetsdagar och levereras normalt mellan tisdag 24 oktober 2017 och onsdag 1 november 2017 (3 helgdagar inkluderade, röda vardagar är ej medräknade)* om du beställer idag.
Hemleverans sker normalt vardagar mellan 08:00 – 18:00 till närmaste port, grind eller garageuppfart. Tiden tilldelas beroende på var i landet du bor. Tänk på att leveranstiden angiven på hemsidan är preliminär. Du som kund kommer att bli aviserad per telefon av transportföretaget dagarna innan leverans för närmare information om leveransdag och tid. Du blir då tilldelad ett tidsintervall (ej exakt tidpunkt) i överenskommelse med transportbolaget.

* = Endast lördagar och söndagar är inkluderade som helgdagar, inte t.ex. påsk, pingst, jul, midsommar e.dyl.

Andra färger

Beställ gratis tygprover
Butik
Denna produkt eller varor från samma serie har vi utställda i vår butik i Farsta (Stockholm). Kom och titta på de varor vi har utställda!
Butik
Denna produkt eller varor från samma serie har vi utställda i vår butik i Göteborg. Kom och titta på de varor vi har utställda!
Visa Mer Visa Mindre
Fler i samma serie:
Visa Mer Visa Mindre
Senast besökta artiklar