SOFTCARE Textilskydd - Möbelvård - Accessoarer - Inomhus
topbar.html
Laddar varukorg...
SOFTCARE Textilskydd i gruppen Inomhus / Möbelvård hos Furniturebox (110-40-112969)
SOFTCARE Textilskydd
 • vändbar


 • Ben

 • Bredd

 • Delad
  madrass


 • madrass

 • Resårbotten


 • Ben


 • komfort

 • vändbar
  madrass

 • Avtagbart
  tyg

Produktbeskrivning
Mått & Material
Recensioner
Frågor och svar

SOFTCARE Textilskydd

Det effektiva och lättanvända Softcare Textilskydd bildar ett osynligt molekylnät runt textilfibrerna och hindrar på så sätt smuts och fukt från att sugas in i tyget. Softcare Textilskydd påverkar inte textilens egenskaper. Innehåller inte PFOS- eller PFOA-föreningar. Säker att använda och biologiskt nedbrytbar.

Produkten är lättantändlig; rök inte medan du sprayar eller spraya nära öppen eld.

Det lönar sig att spraya skyddet på alla textilytor, men framförallt på ljusa textilier på vilka smutsen syns tydligt. Skyddet ändrar inte tygets utseende, antändbarhet eller hur det andas. Lämpar sig för alla tygsorter från tjocka möbeltyger till tunna silkestyger. I normalbruk håller skyddet i 2-3 år.

Behandlade textilier är lätta att hålla rena eftersom fläckarna enkelt kan torkas av från det behandlade tyget med en trasa. Skyddet hindrar alla sorters fläckar att fastna, även oljebaserade fläckar. Torra fläckar torkas bort med fuktad duk.

En flaska räcker till 5-7 m², dvs. bruksytan på ett fempersoners soffmöblemang.

Spraya skyddet i ett väl ventilerat utrymme från ca 15 cm:s avstånd. Spraya jämnt på den torra, rena ytan tills ytan är fuktig men inte genomvåt. Testa först färgens hållbarhet och andra egenskaper på ett osynligt ställe och skydda det omgivande området medan du sprayar. Låt torka på väl luftat ställe i minst 2 h.

Förpackat i aerosolfri returplastflaska på 500 ml som kan brännas eller sorteras i blandavfall när tom.

Innehåll:500 ml
Skicka

SOFTCARE Textilskydd

Inredningsskydd. 500 ml.
Art nr: 110-40-112969 SOFTCARE-serien

Kampanjpris!
195:-

Från :- / mån
Rek. pris: 495 :-
Du sparar: :-

Du måste välja en modell
 • Fri frakt
 • 365 dagars öppet köp
Antal: 
Lägg till i önskelistan
Köp nu
  Köp nu - Betala i slutet av november!

Leverans 2-8 vardagar
Din order har en leveranstid på 2 - 8 arbetsdagar och levereras normalt mellan tisdag 24 oktober 2017 och onsdag 1 november 2017 (3 helgdagar inkluderade, röda vardagar är ej medräknade)* om du beställer idag.
Hemleverans sker normalt vardagar mellan 08:00 – 18:00 till närmaste port, grind eller garageuppfart. Tiden tilldelas beroende på var i landet du bor. Tänk på att leveranstiden angiven på hemsidan är preliminär. Du som kund kommer att bli aviserad per telefon av transportföretaget dagarna innan leverans för närmare information om leveransdag och tid. Du blir då tilldelad ett tidsintervall (ej exakt tidpunkt) i överenskommelse med transportbolaget.

* = Endast lördagar och söndagar är inkluderade som helgdagar, inte t.ex. påsk, pingst, jul, midsommar e.dyl.

Andra färger

Beställ gratis tygprover
Butik
Denna produkt eller varor från samma serie har vi utställda i vår butik i Farsta (Stockholm). Kom och titta på de varor vi har utställda!
Butik
Denna produkt eller varor från samma serie har vi utställda i vår butik i Göteborg. Kom och titta på de varor vi har utställda!
Visa Mer Visa Mindre
Fler i samma serie:
Visa Mer Visa Mindre
Senast besökta artiklar