SOFTCARE Fläckborttagningsmedel Pro - Möbelvård - Accessoarer -
topbar.html
Laddar varukorg...
SOFTCARE Fläckborttagningsmedel Pro i gruppen Inomhus / Möbelvård hos Furniturebox (110-40-112996)
SOFTCARE Fläckborttagningsmedel Pro
 • vändbar


 • Ben

 • Bredd

 • Delad
  madrass


 • madrass

 • Resårbotten


 • Ben


 • komfort

 • vändbar
  madrass

 • Avtagbart
  tyg

Produktbeskrivning
Mått & Material
Recensioner
Frågor och svar

SOFTCARE Fläckborttagningsmedel Pro

Avlägsnar effektivt olika fläckar, både gamla och nya. Lämpar sig för alla textilmaterial. Avlägsnar bl.a. olje-, fett-, blod-, kaffe-, vin-, gräs- och chokladfläckar. Innehåller inga blekmedel eller andra medel som kan skada färger.

Spraya på fläcken och låt verka i några minuter. Torka av med frottéduk eller annan mjuk trasa. Upprepa behandlingen vid behov. Du kan också spraya medlet på fläckarna några minuter innan du lägger materialet i tvättmaskinen. Om du är osäker på textilens tvätt- eller färghållbarhet, prova medlet först på ett osynligt ställe. Gnuggslitaget kan provas genom att gnugga det fuktade området med en frottéduk. Om ytan luddar sig ska du inte gnugga hårt.

Färgens hållbarhet kan du testa genom att gnugga det fuktade stället med en vit duk. Om färg lossnar på tyget, genomför rengöringen extra noggrant eller låt en professionell ta hand om rengöringen. Om du rengör luddigt tyg, torka luddet åt ett håll då det ännu är fuktigt för jämnt slutresultat. Innehåll 300 ml.

Innehåll:300 ml
Skicka

SOFTCARE Fläckborttagningsmedel Pro

Fläckborttagningsmedel för textil. 300 ml.
Art nr: 110-40-112996 SOFTCARE-serien

Kampanjpris!
195:-

Från :- / mån
Rek. pris: 395 :-
Du sparar: :-

Du måste välja en modell
 • Fri frakt
 • 365 dagars öppet köp
Antal: 
Lägg till i önskelistan
Köp nu
  Köp nu - Betala i slutet av november!

Leverans 2-8 vardagar
Din order har en leveranstid på 2 - 8 arbetsdagar och levereras normalt mellan måndag 23 oktober 2017 och tisdag 31 oktober 2017 (4 helgdagar inkluderade, röda vardagar är ej medräknade)* om du beställer idag.
Hemleverans sker normalt vardagar mellan 08:00 – 18:00 till närmaste port, grind eller garageuppfart. Tiden tilldelas beroende på var i landet du bor. Tänk på att leveranstiden angiven på hemsidan är preliminär. Du som kund kommer att bli aviserad per telefon av transportföretaget dagarna innan leverans för närmare information om leveransdag och tid. Du blir då tilldelad ett tidsintervall (ej exakt tidpunkt) i överenskommelse med transportbolaget.

* = Endast lördagar och söndagar är inkluderade som helgdagar, inte t.ex. påsk, pingst, jul, midsommar e.dyl.

Andra färger

Beställ gratis tygprover
Butik
Denna produkt eller varor från samma serie har vi utställda i vår butik i Farsta (Stockholm). Kom och titta på de varor vi har utställda!
Butik
Denna produkt eller varor från samma serie har vi utställda i vår butik i Göteborg. Kom och titta på de varor vi har utställda!
Visa Mer Visa Mindre
Fler i samma serie:
Visa Mer Visa Mindre
Senast besökta artiklar