Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
10% rabatt på utvalda best sellers! Kod: BEST10
Upphör om: 
0d 20h 0m 49s

Sittbänk

 Visa 38 st Sittbänk på kampanj - Upp till 25%

Våra bästa deals
Sortera på
392 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox

Att köpa sittbänk har blivit mer och mer populärt under de senaste åren. De är otroligt användbara och finns i alla möjliga storlekar, former och färger. Gemensamt för dessa möbler är att de ger en känsla av både lyx och funktion på samma gång. Hitta den sittbänk som passar bäst in i ditt hem oavsett om du söker en lantlig och romantisk stil, chabby chick, retro, en stilren designbänk. Varför inte lyxa till det med en bänk med välvda ben och tjockt stoppad sittdyna i sammet som har ett kungligt rutmönster av tygbeklädda knappar? Förbättra känslan i ditt hem med en sittbänk i just din stil.

Sittbänken har flera användningsområden

En sittbänk kan du göra mer än att bara sitta på. Många bänkar har dold förvaring under sittdynan, praktiskt och elegant! Andra sittbänkar har hyllor i botten för smart förvaring av skor eller mössor och vantar, ibland finns även krokar i ett högt ryggstöd för att hänga jackor och ytterkläder. Ett snyggt och smart alternativ till en vanlig hatthylla. Det finns sittbänkar med tjocka, mjuka, bekväma dynor och sittbänkar med hård sittkomfort, med eller utan ryggstöd, med eller utan armstöd, allt efter dina önskemål och behov. Självklart fungerar bänken också som en naturlig avlastningsyta i hemmet. Något man aldrig kan få för mycket av. Välj bland olika tyger och färger, det finns en design till varje hem.

Förgyll hemmet med en tjusig sittbänk

Det går alldeles utmärkt att köpa sittbänk online och när du väl har fått hem den kommer du aldrig vilja vara utan. Den passar i hallen eller entrén och ger både dig och dina gäster bekvämligheten att få sitta ner för att knyta skorna vilket kommer bli mycket uppskattat. En sittbänk är även flott och användbar att placera i sovrummet eller i klädkammaren, den kommer att förbättra ditt liv.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.