Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Season essentials - Upp till 25% rabatt

Skinnsoffa & Lädersoffa

 Visa 60 st Skinnsoffor på kampanj - Upp till 21%

Våra bästa deals
Sortera på
373 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Antal personer
Funktion
Bäddmått
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals

En soffa är en härlig möbel som ofta kommer till användning. Du kan klicka dig in och titta efter just din skinnsoffa online. Skinnsofforna visas med stora och tydliga bilder. Klicka dig vidare för att läsa mer om just den soffa du fastnat för eller se fler bilder. Alla soffor har något unikt, allt från kvalitén på skinnet till benen den står på. En skinnsoffa har många fördelar jämfört med soffor i andra material. Den har en otroligt lång livslängd och är tålig. Om du har djur som exempelvis hund kan skinnsoffa vara ett bra alternativ då det är enkelt att torka bort små tassavtryck från den. Inte heller några djurhår fastnar kvar i en skinnsoffa.

Vilken skinnsoffa passar dig?

Idag finns det skinnsoffor i en mängd olika varianter, det går att välja mellan små nätta lädersoffor till stora hörnsoffor. Allt från modeller som är väldigt diskret i sin utformning till klassiska modeller i exempelvis Chesterfield utförande. Behöver du en mer praktisk soffa finns det många bäddsoffor i skinn att välja på. Perfekt när det finns en nattgäst i huset. Enkelt att bädda och sängen tar ingen plats när den inte används. Oavsett hur din drömsoffa ser ut kommer det att finnas någon lädersoffa som passar för just ditt hem. Mät platsen där lädersoffan ska stå för att vara säker på att den passar när den kommer hem till dig.

Hitta en fin skinnsoffa

Det går att hitta en bra och billig skinnsoffa online. Oavsett vilken färg du har tänkt dig att ha på lädersoffan kommer det finnas något som faller dig i smaken. Vissa önskar en skinnsoffa med armstöd och vissa vill ha en utan armstöd. Lädersoffor är sköna att sitta i och finns så klart med olika hård stoppning, allt utifrån din smak.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.