Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Börja året med en ny SÄNG - Upp till 45%

Svart sammetssoffa

 Visa 50 st Sammetssoffor på kampanj - Upp till 18%

Våra bästa deals
Sortera på
53 Produkter
  • Svart
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Rosa soffor sätter liv på en grå vardag. Soffan är en nyckelfaktor för att din lägenhet eller hus ska få den känsla som du eftersträvar. Förgyll ditt vardagsrum med mer levande färger och skaffa en rosa soffa för att skapa en unik atmosfär i hemmet. Vi har massvis med olika modeller, 2-sits. 3-sits, med och utan divan, samt matchande pallar i rosa.

Överträffa förväntningarna i ditt vardagsrum

Vi har massvis med olika svarta sammetssoffor att välja mellan. Oavsett om du vill ha en svarta sammetssoffa som är av modellen divan, tvåsitsig eller tresitsig så har vi säkert något som passar dig och ditt hem. Vi har även fler modeller än så. Du kan också välja bland olika material ifall du föredrar andra material än sammet. När du handlar en svart sammetssoffa från Furniturebox så kan du vara trygg med att ditt hem förblir stilsäkert och att våra svarta sammetssoffor är något som kommer förgylla ditt hem under en lång period framåt.
Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.