Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Shoppa nu & betala om 3 månader

Rosa sammetssoffa

 Visa 120 st Sammetssoffor på kampanj - Upp till 36%

Våra bästa deals
Sortera på
85 Produkter
  • Rosa
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg (1)
Antal personer
Funktion
Bäddmått
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals
Rosa sammetssoffor sätter liv på en grå vardag. Soffan är en nyckelfaktor för att din lägenhet eller hus ska få den känsla som du eftersträvar. Förgyll ditt vardagsrum med mer levande färger och skaffa en rosa sammetssoffa för att skapa en unik känsla i vardagsrummet. Vi har massvis med olika modeller, 2-sits. 3-sits, med och utan divan, samt matchande pallar i rosa.

Roligare med färg i vardagen

Vi har den rosa sammetssoffan ditt vardagsrum behöver för nästa stilnivå. Har du sneglat på en rosa sammetssoffa men inte varit säker på att den verkligen kommer passa? Vi har flera olika varianter du kan välja bland. Köp en rosa sammetssoffa för att ta stilnivån på ditt hem till nästa nivå, förnya ditt vardagsrum eller gästrum med en ny soffa. Det är prisvärt och effektivt sätt att skapa en roligare och mer speciell känsla i hela hemmet. Vi har rosa sammetssoffor som är både sköna att sitta i och snygga, de finns i modeller som exempelvis med eller utan divan, L-soffa eller en tresitsig grön sammetssoffa. Vi har även fler modeller än så, se efter själv! Du kan också välja bland olika funktioner. När du väljer bland våra gröna sammetssoffor från Furniturebox så kan du vara trygg med att ditt hem förblir stilsäkert och att den gröna sammetssoffan är något som kommer förgylla ditt hem under en lång tid framåt.
Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.