NU: SPRING SALE - upp till 60% rabatt!
Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
+20 000 recensioner

Grön sammetssoffa

 Visa 90 st Sammetssoffor på kampanj - Upp till 25% rabatt!

Våra bästa spring deals
Populära filter:
Sortera på
95Produkter
  • Färg:Grön
Filter(1)
Sortera på Populärast
Färg (1)
Utseende
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Stil
Antal sittplatser
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Funktion
Serie
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Våra bästa spring deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Stilsäkra vardagen med en ny grön sammetssoffa. En grön sammetssoffa skapar en tuff och stilren look och sätter en annan prägel på rummet gentemot en mer traditionell färg. Den inredning du har sen tidigare känns ny eftersom den gröna soffan skapar en ny atmosfär i rummet. Att välja vilken grön sammetssoffa du vill ha är enkelt när du handlar från Furniturebox, vi har flera olika trendiga modeller i i lager och även i olika material.

En trendigare soffa

Vi har den gröna sammetssoffan ditt vardagsrum behöver för nästa stilnivå. Har du sneglat på en grön sammetssoffa men inte varit säker på att den verkligen kommer passa? Vi har flera olika modeller du kan välja bland. Köp en grön sammetssoffa för att lyfta stilfaktorn på ditt vardagsrum eller gästrum. Det är prisvärt och effektivt sätt att skapa en roligare och mer speciell känsla i hela hemmet. Vi har gröna sammetssoffor som är både bekväma och moderna, de finns i modeller som exempelvis med eller utan divan, L-soffa eller en tresitsig grön sammetssoffa. Vi har även fler modeller än så, se efter själv! Du kan också välja bland olika funktioner. När du väljer bland våra gröna sammetssoffor från Furniturebox så kan du vara trygg med att ditt hem förblir stilsäkert och att den gröna sammetssoffan är något som kommer förgylla ditt hem under en lång tid framåt.
Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.