SPRING SALE - Nu FLER produkter på REA!
Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
+20 000 recensioner

Röda soffor

 Visa 1504 st Soffor på kampanj - Upp till 28% rabatt!

Våra bästa spring deals
Sortera på
222 Produkter
  • Röd
Filter
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Från(cm)
Längd
Från(cm)
Från(cm)
Sittplatser
Färg (1)
Form
Funktion
Bäddmått
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Från(kr)
Våra bästa spring deals
Kampanjer
Leverans inom 2-6 vardagar
Vilken soffa du väljer handlar om din personliga stil och smak. Den röda soffan kan bli en viktig möbel i ditt hem. Den kan lyfta stilfaktorn på ett helt rum och förgylla din vardag. En röd soffa i läder eller med divan kan skapa en fräsig och modern look i hemmet. Att välja soffa är enkelt när du handlar från Furniturebox, vi har flera olika trendiga modeller i lager och även i olika material som passar för röda soffor.

Välj din röda favoritsoffa

Den första möbel man ser när man stiger in i ett vardagsrum är i regel soffan, därför är det viktigt att lägga lite extra tanke på val av modell. Den röda soffans stora fördel är att du kan lägga upp dina ben och sitta riktigt komfortabelt samtidigt som du behåller stilnivån hög. Idag finns dessa soffor i en mängd olika storlekar, färger och modeller. Välj en modern röd soffa som du kan ha länge. Det är snyggt att välja en soffa i någon härlig och klar färg. Den röda soffan ger garanterat hela rummet ett lyft och kommer att imponera på dina gäster. Materialvalet är också viktigt. Barnfamiljen väljer till exempel kanske gärna en soffa med avtagbar och tvättbar klädsel, medans den unge studenten föredrar en röd skinnsoffa.
Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.