Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Season essentials - Upp till 25% rabatt

Lila soffa

 Visa 536 st Soffor på kampanj - Upp till 43%

Våra bästa deals
Sortera på
176 Produkter
  • Lila
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Längd
Höjd
Antal sittplatser
Färg (1)
Antal stolar
Antal personer
Form
Funktion
Bäddmått
Typ
Stil
Pris
Utseende
Kvalitet
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals
Våra lila soffor kommer ge ditt hem en unik känsla. Det framhäver en modern men säregen stil i hela rummet. Det är ett bra val när du ska förnya ditt vardagsrum och även skapa möjligheter för att kunna umgås med vännerna och familjen.

Avslappnat och trendigt

Är du på jakt efter en lila soffa till ditt vardagsrum? Vi har flera olika modeller du kan välja bland. Köp en lila soffa för att lyfta stilfaktorn på ditt vardagsrum eller gästrum. Det är prisvärt och effektivt sätt att skapa en roligare och mer speciell känsla i hela hemmet med en lila soffa. Vi har lila soffor som är både bekväma och moderna, de finns i modeller som exempelvis med eller utan divan, L-soffa eller en tresitsig lila soffa. Vi har även fler modeller än så,titta igenom sortimentet själv i lugn och ro! Du kan också välja bland olika material som exempelvis tyg eller sammet. När du väljer bland våra lila soffor från Furniturebox så kan du vara trygg med att ditt hem förblir stilsäkert och att den lila soffan är något som kommer förgylla ditt hem under en lång period framåt.
Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.