Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Season essentials - Upp till 25% rabatt

Gröna soffor

 Visa 536 st Soffor på kampanj - Upp till 43%

Våra bästa deals
Sortera på
695 Produkter
  • Grön
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg (1)
Antal stolar
Antal personer
Form
Funktion
Bäddmått
Typ
Stil
Kvalitet
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals
Vi har den gröna soffan för ditt hem när du vill stilsäkra vardagen. En grön soffa skapar en tuff och stilren look och sätter en annan prägel på rummet gentemot en mer traditionell färg. Den inredning du har sen tidigare känns ny eftersom den gröna soffan skapar en ny atmosfär i rummet. Att välja soffa är enkelt när du handlar från Furniturebox, vi har flera olika trendiga modeller i i lager och även i olika material som passar för gröna soffor.

Grön soffa som matchar din inredning

Den första möbel man ser när man stiger in i ett vardagsrum är i regel soffan, därför är det viktigt att lägga lite extra tanke på val av modell. Den gröna soffans stora fördel är att du kan lägga upp dina ben och sitta riktigt komfortabelt samtidigt som du behåller stilnivån riktigt hög. Idag har vi gröna soffor i en mängd olika storlekar, färger och modeller. Välj en modern grön soffa som du kan ha länge. Det är snyggt att välja en soffa i någon härlig och klar färg som grön. Den gröna soffan ger garanterat hela rummet ett lyft och kommer att imponera på dina gäster. Materialvalet är också viktigt. Barnfamiljen väljer till exempel kanske gärna en soffa med avtagbar och tvättbar klädsel, medans den unge studenten föredrar en grön skinnsoffa.
Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.