Fri frakt
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
+20 000 recensioner
Varukorg
0
Kassa

Ställbar säng

156Produkter
Populära filter:
Sortera på
Filter
Komfortzoner (st)
Typ
Serie
Funktion
Utseende
Färg
Bäddmått
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Leverans inom 2-6 vardagar

Att få en god natts sömn är viktigt för att vi skall fungera optimalt under dagen. Sover vi inte bra har det konsekvenser både för vår fysiska och psykiska hälsa. Därför är det också värt att investera i en säng som är ställbar som ger en hög komfort och ett bra stöd. Med en ställbar säng kan man själv justera hur man ligger enligt vad som är bäst för ens egen kropp. Från Furniturebox.se kan du köpa en billig ställbar säng. När du beställer din säng på nätet sparar du tid genom du snabbt kan jämföra de olika produkterna mot varandra jämfört med om du letar i butiker.

När man använder en ställbar säng

Att välja rätt säng är viktigt. Förutom storleken på sängen skall man också se till att välja en säng med rätt fasthet. En huvudregel är att ju tyngre man är, desto fastare säng skall man ha. Har man en för mjuk eller hård säng kan det påverka ryggen negativt. Med en ställbar säng kan man justera hur högt benen eller huvudet ligger, vilket ofta är mer bekvämt än om man alltid sover raklång. De flesta sängarna justerar man enkelt med en tillhörande fjärrkontroll. Det finns även dubbelsängar som är ställbara, de är oftast uppdelade i två delar så man kan justera sin egen del enligt önskemål trots att någon annan sover bredvid.

Köp en ställbar säng enkelt på nätet

Vi på Furniturebox.se tycker det är viktigt att det skall vara enkelt att köpa möbler. När du vill köpa ställbar säng är vi det självklara valet. I vårt stora sortiment hittar du sängar i olika storlekar och med olika egenskaper du kan välja mellan. Att beställa sina möbler på nätet gör att man sparar tid och smidigt kan få hem sina produkter.