CURA PEARLTyngdtäcke 9 kg 150x210 cm

Daily price
1 460
SEK
Delbetala från: 113 SEK/Månad
Leverans: 3-8 vardagar
Delbetala från: 113 SEK/Månad
Se alla specifikationer
Specifikationer
CURA PEARL Tyngdtäcke 9 kg 150x210 cm
CURAPEARL Tyngdtäcke 9 kg 150x210 cm
Mått
Bredd150 cm
Längd210 cm
Storlek150x210 cm
Material
MaterialtypBomull, Polyester, Kiselpärlor
Övrigt
VarumärkeCura of Sweden
FärgnamnVit
FunktionTyngdtäcken
Nettovikt (Kg)9 kg
Övrig informationCura Pearl är nordens mest sålda tyngdtäcke.Tyngden och den omslutande effekten ger positiva känslor,ökad avslappning och bättre sömnkvalitet.
Artikelnummer: 1194456
Leverans: 3-8 vardagar
Leveranssätt

När du beställer från Furniturebox levereras dina produkter med hemleverans. Undantag är mindre varor som levereras till närmsta utlämningsställe. En fraktavgift tillkommer baserat på produkternas vikt, storlek och om de levereras hem eller till utlämningsställe.

Vill du förenkla din leverans ytterligare? Vi har flera tilläggstjänster som exempelvis kvällsleverans och inbärning. På tacksidan, efter genomfört köp, presenteras tillgängliga tillvalstjänster för ditt köp.

Har du frågor? Låt vår professionella kundservice hjälpa dig! Kontakta oss antingen på telefon eller mail.

Skicka mail

Telefon: 08-5000 90 40

Öppettider:
 • Måndag - Fredag:
  08:00 - 17:00
 • Lördag:
  10:00 - 14:00
 • Söndag:
  10:00 - 14:00
Cura of Sweden
Cura of Sweden
Cura of Sweden – Nordens mest sålda tyngdtäcke

Cura of Sweden tillverkar CE-märkta, miljö- och kvalitetscertifierade tyngdtäcken som Läkemedelsverket godkänt. Det är ett medicinskt hjälpmedel som bidrar med en förbättrad sömn eller hjälper den som har svårigheter. Välj mellan olika prisvärda tyngdtäcken i olika vikter och hitta ett som passar just dig och dina behov.

Cura of Sweden – medicinskt hjälpmedel

För dig som lider av sömnproblem kan ett tyngdtäcke vara lösningen. Det har en positiv effekt och bidrar med ökad sömnkvalitet – även för dig som inte lider av sömnproblem. En tredjedel av befolkningen i Sverige lider av sömnproblem och måste medicineras för att kunna sova under nätterna. Med hjälp av täckets vikt läggs en tyngd över kroppen som hjälper att hålla kroppen på plats om nätterna samtidigt som det ger en känsla av avslappning.

 • Ökad sömnkvalitet
 • Längre tid i djupsömn
 • Minskad snarkning
 • Snabbare insomning
 • Minskad ångest och oro
 • Piggare under dagtid
 • Minskad muskelvärk
 • Färre nattliga uppvaknanden

Cura of Sweden – förbättrad sömnkvalitet

Cura of Sweden rekommenderar att tyngdtäcket motsvarar 10-15% av din kroppsvikt. Välj mellan olika färger och få kvalitet, funktionalitet och design kombinerat. Dessutom bestämmer du själv om du hellre vill ha täcket när du ligger i soffan eller om du vill ha det som täcke under natten. Ett tyngdtäcke för alla behov, ung som gammal. Köp ditt täcke redan idag och sov som på moln varje natt.

Mer från:Cura of Sweden