SPRING SALE - Nu FLER produkter på REA!
Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
+20 000 recensioner

Svart sänggavel

 Visa 176 st Sänggavlar på kampanj - Upp till 33% rabatt!

Våra bästa spring deals
Sortera på
301 Produkter
  • Svart
Filter
Sortera på (Populärast)
Serie
Bredd
Från(cm)
Från(cm)
Längd
Från(cm)
Från(cm)
Färg (1)
Bäddmått
Stil
Typ
Pris
Från(kr)
Från(kr)
Våra bästa spring deals
Utseende
Kampanjer
Leverans inom 2-6 vardagar
En svart sänggavel skapar ett stilfullt uttryck i rummet du sover i. Det kan ses som lyxvara men som samtidigt har flera fördelar. Bland fördelarna så är en av de att det blir betydlgt skönare att sitta upp i sängen. Perfekt för frukost i sängen på helgerna!

Lyft stilen på din säng - och hela sovrummet

Har du letat efter en rosa sänggavel till ditt sovrum? Vi har massvis med olika modeller att välja mellan. Skaffa en rosa sänggavel för att lyfta stilfaktorn på ditt sovrum, det är ett effektivt och prisvärt sätt att skapa en trevligare och mer unik känsla. Vi har rosa sänggavlar som är 180 cm breda, 160, eller 140. Vi har även fler storlekar än så. Du kan också välja bland olika material som exempelvis en rosa sänggavel i trä.. När du handlar rosa sänggavlar från Furniturebox så kan du vara trygg med att ditt hem förblir stilsäkert och att den rosa sänggaveln är något som kommer förgylla ditt sovrum under en lång period framåt.
Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.