Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
+20 000 recensioner

Rosa sänggavel

36Produkter
Populära filter:
Sortera på
  • Färg:Rosa
Filter(1)
Sortera på Populärast
Utseende
Bäddmått
Färg (1)
Längd
Från(cm)
-
Till(cm)
Pris
Från(kr)
-
Till(kr)
Visa endast kampanj
Bredd
Från(cm)
-
Till(cm)
Serie
Typ
Stil
Leverans inom 2-6 vardagar
En rosa sänggavel skapar ett ombonat och stilfullt uttryck i sovrummet. Det är något av en lyxvara som samtidigt har flera fördelar i att användas. Bland fördelarna så är en av de att det blir betydlgt skönare att sitta upp i sängen.

Lyft atmosfären med en rosa sänggavel

Är du ute efter en rosa sänggavel till ditt sovrum? Vi har massvis med olika modeller att välja mellan. Skaffa en rosa sänggavel för att lyfta stilfaktorn på ditt sovrum, det är ett effektivt och prisvärt sätt att skapa en trevligare och mer unik känsla. Vi har rosa sänggavlar som är 180 cm breda, 160, eller 140. Vi har även fler storlekar än så. Du kan också välja bland olika material som exempelvis en rosa sänggavel i trä.. När du handlar eosa sänggavlar från Furniturebox så kan du vara trygg med att ditt hem förblir stilsäkert och att den rosa sänggaveln är något som kommer förgylla ditt sovrum under en lång period framåt.
Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.