Extra prissänkning i outleten! Upphör om: 1d 9h 34m 0s
Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
+20 000 recensioner

ADMIRAL Dubbelsäng 180|200 cm

15 495:-
Dela upp din betalning: 371 SEK/Månad
Lagervara
Leverans: 12-20 vardagar
Antal
1
Över 400 000 nöjda kunder
Öppet köp 365 dagar

Mått & material

Mått
Bredd190 cm
Längd210 cm
Höjd90 cm
Djup210 cm
Bäddmått180x200 cm
Benhöjd5
Material
MaterialtypTygMetallSpånskiva
Övrigt
Artikelnummer1012077
FärgnamnGrå
Färg
Maxvikt300 kg

Beskrivning

På grund av sin exklusiva design är kontinentalsängar en av de mest populära modellerna på marknaden. Den optimala sömnkomforten som de tillhandahåller har gjort dem till en synonym för komfort och funktionalitet. Kända från hotellutrymmen i USA, kontinentalsängarna får fler och fler anhängare i Europa och förekommer allt oftare i privatägda sovrum. Deras tidlösa design och minimalistiska elegans gör det enkelt för de att passa in i olika inredningsstilar. Kontinentala sängar har många fler fördelar än traditionella sängar. Den speciella konstruktionen av två massiva träramar med fackfjädrar och en pocketmadrass ger de enastående stabilitet och hållbarhet. Tack vare dubbel fjädringssystem är de dessutom väldigt bekväma. Den flerskiktiga konstruktionen ger hög flexibilitet, och det avlastar också madrassens övre del. Madrassen vilar helt på sängramen, så att den anpassar sig perfekt till användarens kroppsform, trycket är jämnt fördelat och kraftiga rörelser mildrade. På grund av den speciella konstruktionen av madrassen och ramen kännetecknas kontinentalbäddarna av deras exceptionella hygieniska egenskaper. De tillhandahåller luftcirkulation och optimal fuktavlägsnare, så inget ohygieniskt ackumuleras inuti möblerna. Båda delarna av sängramen kan bindas samman för att förhindra deras rörelse. Både möbelns struktur och resårmadrassen med hårdhetsnivå H2 (medium) är täckta med högkvalitativ grå polyester. Tack vare de dolda blixtlåsen är det lätt att ta bort madrassöverdraget. Den totala storleken på sängen är 210x190x90 cm, medan liggområdet mäter 200x180 cm. På grund av den skiktade designen är kontinentalsängar mycket högre än traditionella sängar. Den erbjudna modellen är höjd 50 cm hög, som gör det otroligt bekvämt att sitta och stiga upp. Investera i en hälsosam, regenererande sömn och beställ en lyxig kontinentalsäng nu! Material: polyester. Ytterligare material: plywood, trä, metall. Materialkomposition: 100% polyester Vikt: 131 Montering: Delvis montering krävs Arter: Pinus radiata Ursprung trä: Kina Vikt kapacitet: 300 Benhöjd: 5 Sovytan: 180x200 Produktfördelar: Lik viktfördelning, för maximal komfort, Korrekt ryggstöd som eliminerar ryggont, Pocketfjädermadrass med 5 komfortzoner och polyuretanskum på båda sidor, Madrass med medel hårdhetsgrad (H2), Klassisk design, Hygienvänlig konstruktion

Shoppa Stilen | #Furniturebox

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

question-circle