MADRASSBEHANDLING

-10% KOD
Daily price
259
SEK
Delbetala från: 304 SEK/Månad
10% rabatt! Kod:
2d 17h 32m 57s
Gäller på hela sortimentet samt även redan prissänkta produkter. Ange kod i kassan.
Leverans: 2-6 vardagar
Delbetala från: 304 SEK/Månad
 • Varumärke:Leather Master
 • Färg:
 • Varumärke:Leather Master
 • Utseende:Plast

Har du investerat i en ny härlig säng? Glöm inte komplettera med madrassbehandling! BioMaster är en produkt som desinficerar textilier och ytor på sängar och möbler. Du får en långsiktig effekt på behandlingen och den skyddar effektivt mot bakterier och smuts. Utöver det bildas det en osynlig, tunn hinna på det du sprayat, vilket också minskar slitaget betydligt. Ytan blir dessutom lättare att torka av och hålla ren och du behöver då inte använda något annat än en fuktig trasa; ytterligare rengöringsmedel behövs inte. En flaska räcker till ca fyra kvadratmeter.

Specifikationer
MADRASSBEHANDLING
MADRASSBEHANDLING
Övrigt
VarumärkeLeather Master
Färg
UtseendePlast
Artikelnummer: LM-008
Leverans: 2-6 vardagar
Leveranssätt

När du beställer från Furniturebox levereras dina produkter med hemleverans. Undantag är mindre varor som levereras till närmsta utlämningsställe. En fraktavgift tillkommer baserat på produkternas vikt, storlek och om de levereras hem eller till utlämningsställe.

Vill du förenkla din leverans ytterligare? Vi har flera tilläggstjänster som exempelvis kvällsleverans och inbärning. På tacksidan, efter genomfört köp, presenteras tillgängliga tillvalstjänster för ditt köp.

Har du frågor? Låt vår professionella kundservice hjälpa dig! Kontakta oss antingen på telefon eller mail.

Skicka mail

Telefon: 08-5000 90 40

Öppettider:
 • Måndag - Fredag:
  08:00 - 17:00
 • Lördag:
  10:00 - 14:00
 • Söndag:
  10:00 - 14:00
Leather Master
Leather Master
Leather Master – skandinaviska lädermästare

Som titeln lyder är Leather Master skandinaviska lädermästare som tillverkar och säljer produkter för professionell material- och möbelvård. Skänk lite extra kärlek till dina möbler i samband med Leather Master.

Förläng livslängden på dina möbler tillsammans med Leather Master

Inriktningen för Leather Master är möbelvård, men har även kunder inom bilbranschen. Expertisen sträcker sig för olika typer av material, som bland annat läder, textil och trä. Oavsett om du behöver rengöra, reparera eller underhålla dina möbler erbjuder Leather Master ett brett sortiment av hundratals produkter.

Beställ Leather Master online hos oss på Furniturebox

Gör ett klokt val genom att investera i möbelskydd – både vårdande och rengörande produkter. Ta hand om dina möbler och låt dem i samband med det hålla en längre tid.

Mer från:Leather Master
Shoppa Stilen | #Furniturebox