Valentine gift 14% EXTRA rabatt på allt! Kod: FBLOVE
Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
+20 000 recensioner

SOFTCARE Träolja för inomhusmöbler

Flaska med träolja för trämöbler inomhus. 250 ml.
299:-
Dela upp din betalning: 344 SEK/Månad
Lagervara
Leverans: 2-6 vardagar
Antal
1
14% extra rabatt! Kod:
1d 20h 50m 8s
Valentines gift 14% på allt
Över 400 000 nöjda kunder
Öppet köp 365 dagar

Mått & material

Övrigt
Artikelnummer559815
Färg
Innehåll (ml)250
UtseendePlast

Beskrivning

En träolja för inomhusbruk som lämpar sig för t.ex. behandling av kökets arbetsytor och matbord. Produkten lämpar sig för teak, ek, mahogny och andra träslag samt värmebehandlat trä. Skyddar mot torka och smuts. Bildar en vacker, hållbar yta. Den torra ytan avger inga skadliga ämnen. Snabb och lätt att applicera; har en mycket mild doft. Den behandlade ytan bör vara torr och ren.

Oljan appliceras med pensel eller duk och bres sedan ut jämnt. Vi rekommenderar att du behandlar ytan 2-3 gånger och låter den torka mellan behandlingarna. Behandlingen upprepas vid behov. Behandlingen kan göras 2-3 gånger om året så att träet inte spricker.

Räcker till ca 10 m² beroende på ytans jämnhet. Oljan tar ca 12 timmar att torka. Obs! Rengör utrustningen genast i varmt tvålvatten, eftersom linoljan kan självantändas om den ex. värms upp i solsken.

Shoppa Stilen | #Furniturebox

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

question-circle