Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Shoppa nu & betala om 3 månader

Svart TV-bänk

 Visa 304 st Tv-bänkar på kampanj - Upp till 40%

Våra bästa deals
Sortera på
346 Produkter
  • Svart
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Färg (1)
Form
Funktion
Stil
Typ
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Utseende
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals
Den svarta tv-bänken är klassisk och du hittar säkert en som passar just dig i vårt breda sortiment. Gillar du också film- eller tv-kvällar ibland? Då är det något av en nödvändighet att ha en praktisk och prisvärd tv-möbel såsom våra svarta tv-bänkar för alla filmkvällar.

Prisvärd och smart lösning

Är du ute efter en praktisk och prisvärd svart tv-bänk? Som även håller måttet för elegans och stil? Vi har flera olika svarta tv-bänkar att välja bland så att du med all säkerhet kommer hitta en svart tv-möbel som kommer passa just ditt hem. Beroende på ditt behov av förvaring så kan du välja en av våra svarta tv-bänkar med både djupa skåp och lådor, men detta beror såklart på hur ditt behov och bostadslösning ser ut. Se efter själv! Du kan alltid vara säker på att ditt hem förblir stilsäkert när du handlar din svarta tv-bänk hos Furniturebox och att en trendig känsla i ditt hem infinner sig i ditt hem en lång period framåt.
Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.