AREAVintage Matta Blå

Daily price
FEW LEFT
2 595
SEK
Delbetala från: 165 SEK/Månad
Leverans: 8-12 vardagar
Delbetala från: 165 SEK/Månad
Traditionella 1800-talsprydnader återbesökta med samtida färger och en känslig nödställda effekt denna design en trendig blickfångare. Denna samling kännetecknas av retro accenter och modern design. Material: maskintuftad syntetfiber. Unika färger följa de senaste trenderna. Lättvårdsprodukt: Lätt att rengöra, Vattenavvisande, Antistatisk, Antibakteriell, Färgfast .. Materialkvalitet: A + PP HS, pålhöjd 11,5 mm, vikt g / m2: 1650, 256.000 poäng. AFK Living-mattor i polypropen - även kallad syntetisk ull - har en mycket stark och robust yta. Även när de används intensivt behåller ytan på denna matta sin design, sina färger och samma känsla av mjukhet. Lätt att rengöra, vattenavvisande, antistatisk och antibakteriell, det är en idealisk fiber för mattor. Denna matta är märkt Oeko-Tex Standard 100 och etiketten " Textile Confidence " som följer med den är synonymt med ansvarsfull textilproduktion. Det garanterar också att mattorna är fria från skadliga produkter Enkel skötsel, denna matta är väldigt bekväm och naturligt bullerfri. Vävd matta. 100% polypropen. Anti-damm kvalster. Användningen av syntetisk ull till en matta är inte obetydlig. Idag gör vävtekniker det möjligt att skapa mjuka, mjuka och robusta mattor. Dessutom är det lätt att underhålla och bleknar inte efter exponering för ljus. Tips för underhåll: - Dammsug regelbundet utan att gnugga för att ta bort damm och andra torra partiklar från mattan - Använd inte en hård borste - Dra inte i en tråd som skjuter ut, utan klipp den med en sax - Behandla fläckarna med en trasa eller svamp lätt fuktad med vatten och lite neutral tvål. - Gör en grundlig rengöring en gång om året med torrschampo eller hos en professionell rengörare
Specifikationer
AREA Vintage Matta Blå
AREAVintage Matta Blå
Mått
Bredd160 cm
Längd230 cm
Höjd2 cm
Material
Materialtyp100% Polypropylene
Övrigt
FärgnamnBlå
Färg
Artikelnummer: 1391819
Leverans: 8-12 vardagar
Leveranssätt

När du beställer från Furniturebox levereras dina produkter med hemleverans. Undantag är mindre varor som levereras till närmsta utlämningsställe. En fraktavgift tillkommer baserat på produkternas vikt, storlek och om de levereras hem eller till utlämningsställe.

Vill du förenkla din leverans ytterligare? Vi har flera tilläggstjänster som exempelvis kvällsleverans och inbärning. På tacksidan, efter genomfört köp, presenteras tillgängliga tillvalstjänster för ditt köp.

Har du frågor? Låt vår professionella kundservice hjälpa dig! Kontakta oss antingen på telefon eller mail.

Skicka mail

Telefon: 08-5000 90 40

Öppettider:
  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    10:00 - 14:00
  • Söndag:
    10:00 - 14:00