MERSIN Matta 160|230 - Möbler & Inredning - Mattor

MERSINMatta 160|230

FEW LEFT
695
SEK
Delbetala från: 77 SEK/Månad
Leverans: 10-15 vardagar
Delbetala från: 77 SEK/Månad
Se alla specifikationer
En elegant matta som kommer att spela en central del i varje heminredning. Färger, mönster och storlek kan tillsammans fullständigt omvandla ditt hem och skapa en trevlig atmosfär och hemtrevnad. MERSIN mattan i storlek på 160x230 cm (+/- 5-7 cm) kommer att fånga dina gästers blickar. Mattans utomstående mönster är en perfekt blandning av fina intensiva färger - från ljusa till mörkare nyanser - ger mattan en egen utomordentlig karaktär som passar in i olika heminredningar. Skapa med mattan din egen oas av avkoppling. Skötselanvisningar: Med regelbunden vård din handknutna matta förblir länge så vacker. För att hålla mattan ren och fin räcker att den dammsugs en gång i veckan. Dammsug dock med en platt och mjukt borste på låg sugläge. Rengör alltid med luggens riktning. Då mattan är handvävd kan löst lugg finnas. För att minska chansen till utblekning vänd då och då på mattan. Ta bort fläckar omedelbart. Torka bort med hjälp av absorberande bomullsduk. Torka från kanten inåt och gnugga inte in fläcken. Vid svårare fläckar skrapa bort smutsen med hjälp av en kniv. Skölj bort med ljummet vattten med mjuk bommullsduk. I allmänhet rekommenderas inte användning av konventionella rengöringsmedel och lösningsmedel. Om fläcken inte försvinner ta mattan till en mattvättspecialist. Material: bomull. Materialkomposition: 100% bomull Vikt: 8 Produktfördelar: Full känsla av komfort, Högkvalitativa material, Precist utförande, Unikt möbelstycke som passar alla inredningar, Skapar en mysig atmosfär
Specifikationer
MERSIN Matta 160|230
MERSINMatta 160|230
Övrigt
Bredd160 cm
Längd230 cm
Höjd1 cm
Djup230 cm
FärgnamnFlerfärgad
Färg
MaterialtypTextil
Artikelnummer: 1010093
Leverans: 10-15 vardagar
Leveranssätt

När du beställer från Furniturebox levereras dina produkter med hemleverans. Undantag är mindre varor som levereras till närmsta utlämningsställe. En fraktavgift tillkommer baserat på produkternas vikt, storlek och om de levereras hem eller till utlämningsställe.

Vill du förenkla din leverans ytterligare? Vi har flera tilläggstjänster som exempelvis kvällsleverans och inbärning. På tacksidan, efter genomfört köp, presenteras tillgängliga tillvalstjänster för ditt köp.

Har du frågor? Låt vår professionella kundservice hjälpa dig! Kontakta oss antingen på telefon eller mail.

Skicka mail

Telefon: 08-5000 90 40

Öppettider:
  • Måndag - Fredag:
    08:00 - 17:00
  • Lördag:
    10:00 - 14:00
  • Söndag:
    10:00 - 14:00