left side banner right side banner

INDIA Vinställ Svart

Vinställ med plats för 20 flaskor. Vitt sheshamträ och metall. Mått: B63 D25 H77 cm.
Artikelnummer: 577001
India-serien
  • INDIA Vinställ Svart - Hyllor - Förvaring - Inomhus
  • INDIA Vinställ Svart - Hyllor - Förvaring - Inomhus
  • INDIA Vinställ Svart - Hyllor - Förvaring - Inomhus
  • INDIA Vinställ Svart - Hyllor - Förvaring - Inomhus
  • INDIA Vinställ Svart - Hyllor - Förvaring - Inomhus
  • INDIA Vinställ Svart - Hyllor - Förvaring - Inomhus
  • INDIA Vinställ Svart - Hyllor - Förvaring - Inomhus
1 295 kr
-41%
Dela upp din betalning: 89 kr/Månad
Rek. pris 2 195 kr
Du sparar 900 kr
Gör dina val
Mörkbrun
Mörkbrun
Svart
Svart
Vit
Vit
Välj färgnamn
Antal:
Du har redan valt maximalt antal
Lagervara
Levereras inom 2-6 vardagar.

Produktinformation

Vinställ i trä och metall. INDIA vinställ har plats för upp till 20 vinflaskor och ger ett rustikt intryck i vardagsrummet eller matsalen. Stället står stadigt och har vackra metallornament som ger det lite extra karaktär. Matcha gärna med vitrinskåpen och de andra förvaringsmöblerna ur samma serie.

INDIA är en stor serie möbler för vardagsrummet, sovrummet, köket och matsalen. Serien har en doft av Orienten med rejäla antikinspirerade möbler i lackat sheshamträ med vackra beslag och detaljer i metall. Shesham är ett hårt träslag med vackra ådringar som växer i Pakistan, Nepal och Indien och har länge använts för möbeltillverkning. Varje möbel är unik, då de är tillverkade för hand, vilket medför att möblerna kan variera något i storlek. Serien är tillverkad i syfte att förmedla den rustika patina som vanligen bara återfinns hos riktigt gamla och flitigt använda möbler, och levereras således med medvetet adderade slitage och märken såsom lagningar, sprickor, lock som inte är helt i vinkel, hörn som inte är helt i 90 grader , färg borta på spikar , rostiga beslag, gropar i träytor, ej helt plana ytor och så vidare. I serien INDIA finner du allt från klassiska matbord och stolar till praktiska förvaringsmöbler med en twist.
Vinställ i sheshamträ och metall.

Mått
Bredd: 63 cm
Djup: 25 cm
Höjd: 77 cm


INDIA är en stor serie möbler för vardagsrummet, sovrummet, köket och matsalen. Serien har en doft av Orienten med rejäla antikinspirerade möbler i lackat sheshamträ med vackra beslag och detaljer i metall. Shesham är ett hårt träslag med vackra ådringar som växer i Pakistan, Nepal och Indien och har länge använts för möbeltillverkning. Varje möbel är unik, då de är tillverkade för hand, vilket medför att möblerna kan variera något i storlek. Serien är tillverkad i syfte att förmedla den rustika patina som vanligen bara återfinns hos riktigt gamla och flitigt använda möbler, och levereras således med medvetet adderade slitage och märken såsom lagningar, sprickor, lock som inte är helt i vinkel, hörn som inte är helt i 90 grader, färg borta på spikar, rostiga beslag, gropar i träytor, ej helt plana ytor och så vidare. I serien INDIA finner du allt från klassiska matbord och stolar till praktiska förvaringsmöbler med en twist. INDIA finns i flera färger.

Vinställ i svart av trä och metall. INDIA vinställ har plats för upp till 20 vinflaskor och ger ett rustikt intryck i vardagsrummet eller matsalen. Stället står stadigt och har vackra metallornament som ger det lite extra karaktär. Matcha gärna med vitrinskåpen och de andra förvaringsmöblerna ur samma serie.

Specifikationer

Övrigt
SerieIndia
FärgnamnSvart
Färg

Recensioner

Produkter i samma serie
Populära produkter