Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
10% rabatt på utvalda best sellers! Kod: BEST10
Upphör om: 
0d 20h 31m 21s

Skinnfåtölj

 Visa 10 st Skinnfåtölj på kampanj - Upp till 23%

Våra bästa deals
Sortera på
504 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Antal personer
Funktion
Stil
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals

Idag är det enkelt att hitta en billig skinnfåtölj online. Fåtöljer finns i väldigt många och varierade modeller. Ibland används de som en extra sittplats utöver den befintliga soffan och ibland som en helt fristående möbel vid en läshörna. En fåtölj är en möbel som idag kan ha många olika syften i ett hem. Det är enkelt att navigera på sidan som erbjuder generösa bilder av de olika fåtöljerna. Genom att handla online hittar du det bästa priset och erbjuds dessutom gratis frakt hela vägen hem till din dörr. Vilken av alla fåtöljer blir just din nya favorit i ditt hem?

Hitta en härlig skinnfåtölj

En skinnfåtölj är en möbel som kommer hålla i många år. Skinn är ett tacksamt material att hålla rent då det är enkelt att torka bort fläckar från. Det finns allt från väldigt enkla och klassiska fåtöljer till mer moderna. Vissa fåtöljer har ett inbyggt fotstöd som passar perfekt att ligga i långa timmar då du tittar på film. Det finns fåtöljer som skapar en riktig retro känsla i hemmet och de som har en tidlös anda över sig. Hur vill du att din fåtölj ska uppfattas i hemmet? Som en möbel som smälter in med allt det andra i hemmet eller vara en möbel som får människors blickar då den är så vacker?

Vilken färg önskar du på en fåtölj

Det finns många olika färger att välja på när det gäller fåtöljer. Genom att köpa skinnfåtölj över nätet får du ett enormt sortiment att välja på. Röd, svart eller grön spelar ingen roll. Skinnfåtöljer finns med vackra detaljer så som knappar i ryggen eller helt släta. Den lilla detaljen kan vara avgörande för om möbeln får flytta in i ditt hem.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.