Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Deal alert! Fri frakt vid köp över 995:-
Upphör om:
1d 19h 40m 25s

Runt soffbord

 Visa 254 st Soffbord på kampanj - Upp till 35%

Våra bästa deals
Sortera på
255 Produkter
  • Rund
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Höjd
Från(cm)
Till(cm)
Antal sittplatser
Färg
Form (1)
Funktion
Stil
Typ
Utseende
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Leverans inom 2-6 vardagar
Våra bästa deals
I de flesta svenska hem finns idag en soffa och ett tillhörande soffbord. Om du funderar på ett nytt bord går det att köpa ett billigt runt soffbord online. Det är enkelt att sitta hemma i lugn och ro och jämföra olika bord. Vissa bord har förvaring under sig där det går att lägga tidningar och fjärrkontroller. Det finns soffbord som står på tre enkla ben som ett exempel. Formen på skivan är rund men resten av möbeln varierar. De runda borden finns att se på tydliga bilder vilket gör det enkelt. Se till att mäta hur stort bord som du kan tänkas behöva och har plats för.

Hitta ett vackert runt soffbord

Ett soffbord kan ha många användningsområden. Vissa använder det som en prydnad i rummet och andra äter dagligen vid soffbordet. Beroende på livssituationen kan det därför också variera vilket material som önskas på bordskivan. Har du barn önskar du dig säkert ett bord med en skiva som inte repas så lätt som marmor eller betong. Bor du i ett hem utan barn går det att tänka lite mer på det estetiska än det praktiska. En glasskiva är alltid snyggt liksom ett klassiskt bord med träskiva. Jämför olika material för att hitta det som passar just dig och dina syften. Ett soffbord kan ofta ses som både en möbel och inredning på samma gång.

Välj ett soffbord i snygg färg

Köp ett runt soffbord online. Där finns ett enormt utbud då det finns runda soffbord i många utföranden och färger. När det kommer till både färg och material är utbudet stort vilket kommer göra det enkelt för dig att hitta rätt soffbord. Många vill att soffbordet ska passa in med soffa och tapeter. Vilket soffbord klickar du hem? Det kommer dessutom hem till din dörr utan extra kostnad.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.