Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
+20 000 recensioner

HANDSNIDAT sängbord 40x30x50 cm massivt återvunnet trä

Flerfärgad
2 295:-
Dela upp din betalning: 151 SEK/Månad
Lagervara
Leverans: 6-12 vardagar
Antal
1
Över 400 000 nöjda kunder
Öppet köp 365 dagar

Mått & material

Mått
Bredd30 cm
Längd40 cm
Höjd50 cm
Material
MaterialtypTräMassivt återvunnet trä
Övrigt
Artikelnummer1061171
FärgnamnFlerfärgad
Färg
StilRustik

Beskrivning

Tillför en lyxig 50-talskänsla till din inredning med vårt eleganta sängbord av massivt återvunnet trä! Det här färgglada sängbord med handsnidade mönster är tillverkad av massivt trä och återvunnet trä som har samlats in från reglar, golv och balkar från gamla byggnader som har rivits, och kan bestå av olika typer av trä såsom shesham (rosenträ), furu, teak, björk, ek, ceder, mangoträ, akacia, etc. Detta innebär att det återvunna träet behåller egenskaperna från dessa olika träslag. Återvunnet trä är redan åldrat, vittrat och torkat, så det varken krymper eller böjs. Varje steg i processen utförs med största omsorg, vare sig det är polering eller lackering. Det mästerliga hantverket och de vackra träådringarna gör varje möbel unik och något annorlunda än alla andra. Sängbordet har även 1 låda och 1 dörr och blir en ultimat förvaringslösning för att hålla småsaker organiserade och inom räckhåll. Sängbordet är lätt att montera. OBS: Färger och träådringar varierar från möbel till möbel, vilket gör varje sängbord unikt; leveransen är slumpartad.
  • Material: Massivt återvunnet trä
  • Mått: 40 x 30 x 50 cm (B x D x H)
  • 1 låda och 1 dörr med handsnidade mönster
  • Målad, polerad och lackat
  • VARNING: För att förhindra att den välter måste denna produkt användas med den medföljande monteringsanordningen för vägg

Shoppa Stilen | #Furniturebox

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

question-circle