Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
Weekend deal - 20% rabatt* Kod: 20DEAL
Upphör om: 
1d 20h 46m 23s

Köp billiga datorbord online

 Visa 11 st Datorbord på kampanj - Upp till 50% rabatt!

Våra bästa deals
Sortera på
21 Produkter
Shoppa Stilen | #Furniturebox
Filter
Sortera på (Populärast)
Varumärke
Serie
Bredd
Från(cm)
Till(cm)
Längd
Från(cm)
Till(cm)
Färg
Stil
Pris
Från(kr)
Till(kr)
Våra bästa deals
Våra bästa deals

Idag har de allra flesta datorer hemma och det kan vara smart att ha ett bra datorbord där man kan utföra sitt arbete och samla viktiga papper med mera. Det kan ibland vara svårt att veta precis vilket datorbord som passar in i det egna hemmet och då kan det vara smart att köpa datorbord online. På så vis kan man jämföra billiga datorbord med varandra, och i lugn och ro kika på nya lösningar bekvämt från hemmet. Du kan också smidigt mäta i hemmet och jämföra möbeln direkt. I en fysisk butik måste du ofta åka mellan hemmet och butiken flera gånger.

Hur man använder ett datorbord

När man nämner ordet datorbord tänker många på kontor eller tråkiga och ofta fula möbler, belamrade med papper och annat. Så behöver inte vara fallet. Ett datorbord kan bli en inredningsdetalj i vilket rum som helst. Ett stilrent datorbord kan placeras i rum som vardagsrum, sovrum eller varför inte i hallen? På så vis kan man utföra arbete vid datorn mitt i det dagliga livet, samtidigt som bordet i sig kan fylla ett tidigare tomt utrymme. Det finns också datorbord med bra förvaring där man kan gömma undan papper, kablar och liknande så bordet hålls rent från saker man inte vill ska ligga framme. Med ett enkelt datorbord slipper man också oroa sig för att datorn och dess tillbehör ska komma bort.

Organisera arbetet vid datorn

Om man känner att det blir rörigt att sitta med datorn på matbordet, eller i soffan framför tv:n kan det vara bra att skaffa ett riktigt datorbord. Hos oss på Furniturebox kan du hitta ett stort och varierat utbud av datorbord online. Oavsett om du söker möbler i modern eller klassisk design har vi datorbord som passar in i ditt hem.

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.