Kassa
0 varor: 0 kr
Varukorg
0
Över 400 000 nöjda kunder
fri frakt
ÖPPET KÖP 365 DAGAR

Betongbord

Filter

Industritrenden tog Sverige med storm och är här för att stanna. Den fick oss att älska det som inte var överarbetat utan hade kvar sin råa och oborstade framtoning. Betongbord är kanske en av de mest älskade möblerna eftersom de är så snygga att mixa med andra material. Betong smälter otroligt fint samman med material som metall, plast eller trä. Det går att beställa betongbord i flera olika storlekar och modeller via oss på Furniturebox.se. Betong kan användas i både matsalsbord och till soffbord. En stor fördel med betong är att det är ett material som åldras och borden blir därför nästan alltid snyggare med tiden om det tas om hand korrekt.

Så sköter du om ditt betongbord

De flesta betongskivor har ytbehandlats för att bli extra tåliga även om materialet i sig är extremt slitstarkt. Vad du däremot bör se upp med är syror. Ytbehandlingar gör att betongen inte suger åt sig lika lätt men slås ett glas med citronvatten ut torka genast upp det. Syror fräter på det flesta skivor och därför bör du även se upp med vissa rengöringsmedel. Betongskivor kan behandlas på olika vis och vissa klarar därför av att stå utomhus medan andra kan få missfärgningar om de befinner sig i väta under lång tid. Läs därför alltid hur du bäst sköter om just ditt bord för att det ska kunna åldras vackert.

Våga blanda material

Var inte rädd att blanda olika material när du ska inreda med betong. Ett betongbord till vardagsrummet passar superbra till både skinn-, sammet- eller tygsoffor. Våga att blanda grova material med fina. Har du hittat ett billigt betongbord till köket kan du använda exempelvis trä- eller plaststolar. Betong har otroligt lätt att smälta in i olika miljöer och kan få ditt hem att se både mysigt, lyxigt, boheimskt, modernt och hemtrevligt ut på en och samma gång.