Över 400 000 nöjda kunder
Snabba leveranser
Öppet köp 365 dagar
+20 000 recensioner

STUDIOUTRUSTNING svart

Svart
3 795:-
Dela upp din betalning: 220 SEK/Månad
Lagervara
Leverans: 6-12 vardagar
Antal
1
Över 400 000 nöjda kunder
Öppet köp 365 dagar

Mått & material

Övrigt
Artikelnummer977382
FärgnamnSvart
Färg

Beskrivning

Denna uppsättning kan användas i en foto- eller videostudio och har ett komplett bakgrundssystem. Systemet innehåller en extra bred svart bakgrund på 600 x 300 cm och lampor bestående av 3 dagsljuslampor med reflektorskärmar. Genom att använda den medföljande softboxen 40 x 40 cm kan du skapa en mjuk belysning. Du kan också använda andra bakgrundsmaterial i kombination med detta bakgrundssystem. Bakgrundssystemet är lämpligt för fotografering, porträttfotografi eller produktfotografering. Maximal bredd är 300 cm och höjden kan justeras mellan 75 och 210 cm. Systemet kan transporteras i den medföljande bärväskan (85 x 15 x 15 cm). En reflexskärm används för att reflektera det ljus som används vid fotografering och gör skuggorna ljusare. Reflexskärmens färg bestämmer reflektionsfärgen. Guld används ofta vid porträtt, eftersom det ger huden en fin glöd.
  • Lampor 3 dagsljuslampor softbox
  • Bakgrundssystem med svart bakgrund 600 x 300 cm.
  • 2-i-1 reflektorskärm
  • Lampor:
  • Antal: 3

Shoppa Stilen | #Furniturebox

Registrera dig för nyhetsbrev
Unika rabattkoder
Senaste trenderna
Inspirerande reportage
Vänligen fyll i e-postadress
Genom att fylla i min mailadress bekräftar jag att jag vill ha furniturebox nyhetsbrev och godkänner att furniturebox behandlar mina personuppgifter för att kunna skicka marknadsföringsmaterial som anpassats till mig enligt furniturebox integritetspolicy.

Genom att fortsätta använda websidan utan att ändra browserinställningar godkänner du att vi använder cookies. Läs mer här.
När websidan med tjänster används behandlar vi dina personuppgifter i enlighet med vår integritetspolicy.

question-circle