Kassa
0 varor: 0 kr
Varukorg
0
Över 400 000 nöjda kunder
fri frakt
ÖPPET KÖP 365 DAGAR

Blandare

Filter

Att köpa en ny blandare till badrummet behöver inte vara speciellt svårt. I de flesta fall behöver du inte ens renovera för att köpa en ny kran eller blandare, istället byts den befintliga enkelt ut mot en ny och blir på så vis en snygg och fräsch detalj. När du är i behov av nya och billiga blandare gör du klokast i att leta efter de rätta produkterna på internet. Här får du en bra överblick över de blandare som finns tillgängliga, samtidigt som det blir betydligt enklare att jämföra likvärdiga produkter med varandra. Du slipper dessutom långa köer i stressiga miljöer.

Smakfullt och modernt

I kategorin blandare finns det en hel del att välja mellan. Det är fortfarande kranar med enhandsfattning som är det vanligaste alternativet, men självklart finns det även smakfulla blandare med två vred att tillgå. Denna modell passar kanske bäst i lite mer lantliga miljöer medan de stilrena och högblanka alternativen gör sig bäst i modernt inredda badrum och tvättstugor. Vad du väljer beror helt och hållet på din egen smak. För duschhörnan och badkaret finns det även badkarsblandare med såväl kran som duschslang. Om du i ditt badrum har badkar utan separat dusch är den sistnämnda modellen alltid att rekommendera. På så sätt kan du njuta av ett varmt bad samtidigt som det alltid finns möjlighet till en snabb dusch.

Prisvärda produkter av högsta kvalitet

Vill du fräscha upp ditt badrum lite? Eller har din gamla badrumskran börjat droppa? Då hittar du din nya snygga blandare online hos oss på Furniturebox. En blandare är en diskret detalj, men den kommer trots det ge ditt badrum ett riktigt lyft. Hos oss hittar du även ett stort utbud av designmöbler, alltifrån soffor till badrumsmöbler, alltid till bra priser.