Kassa
0 varor: 0 kr
Varukorg
0
Över 400 000 nöjda kunder
fri frakt
ÖPPET KÖP 365 DAGAR

Badrumsmöbler

Filter

När det är dags att välja ut nya badrumsmöbler finns det en del du bör tänka på. De rätta möblerna kan nämligen göra att rummet känns både ljust och luftigt, medan fel möbler kan åstadkomma precis motsatt effekt. Det samma gäller när det kommer till ditt färgval.

Badrumsmöbler att trivas med

Vad du bör ha i åtanke när du investerar i nya badrumsmöbler är att trender kommer och går. Detta innebär att de möbler som är snygga och populära just nu inte nödvändigtvis är det om sex månader. För att du skall kunna känna dig nöjd med ditt badrum under många år framöver är det därför viktigt att du väljer möbler och inredning helt efter din egen smak. När du väl har bestämt dig för en viss stil kan du investera i dina nya badrumsmöbler på nätet. Här är utbudet större och det är lättare att få en bra överblick över sortimentet. På internet är det dessutom betydligt enklare att jämföra olika produkter med varandra, på så sätt kan du vara säker på att du kommer få det absolut bästa för dina pengar.

Installera dina nya badrumsmöbler

När det kommer till badrumsrenoveringar är det oerhört viktigt att du vet vad du gör. Skall du utföra arbetet från grunden, det vill säga installera avlopp och sätta nytt kakel, kommer du vara i behov av certifierade yrkesmänniskor. Detta för att alla försäkringar skall gälla vid eventuella fuktskador. Om du har investerat i exklusiva badrumsmöbler kan det dessutom kännas skönt att någon som är kunnig inom området sätter möblerna på plats. Seriösa företag lämnar dessutom garantier, detta för att du som kund skall vara nöjd innan hantverkaren lämnar platsen. När avloppen väl är på plats och toalettstolen monterad finns det en del arbete kvar som du själv kan utföra, om du vill. Tack vare det stora sortiment av bra och billiga badrumsmöbler som finns tillgängligt idag kommer du med all säkerhet ha ett badrum att vara stolt över.

Badrumsmöbler

Hur stort är mitt badrum?

När du skall köpa badrumsmöbler är det oerhört viktigt att du har i åtanke hur stort ditt badrum faktiskt är. är rummet av en större storlek är möjligheterna naturligtvis större och du kan investera i skåp för såväl handdukar som toalettpapper och toalettartiklar. är rummet lite mindre bör du däremot tänka till lite extra. Finns det kanske möjlighet att förvara handdukarna någon annanstans än i badrummet eller måste dessa också få plats? Måste toalettpappret nödvändigtvis stå i ett skåp eller finns det en annan smart lösning för dessa oumbärliga rullar? Med tanke på det stora antal badrumsmöbler det finns att välja mellan bör du ganska snart hitta en lösning som passar ditt badrum perfekt.

Vilka färger bör jag välja?

Något annat du bör ha i åtanke när du renoverar ditt badrum är färgerna du väljer. Dels färger på kakel och klinker, men även färgerna på dina nya badrumsmöbler. Om du har ett stort badrum med gott om ljusinsläpp är färgen inte lika viktig, istället kan du satsa på moderna badrumsmöbler med glada färger, om det är detta ditt hjärta klappar lite extra för. Om du har ett litet badrum bör du istället akta dig för alldeles för mörka färger. Dessa gör nämligen att rummet känns mindre än vad det egentligen är. Vill du ändå satsa på skarpa färger med stora kontraster kan det vara en bra idé att experimentera med olika textilier.

Golv eller väggar?

återigen är det rummets storlek som avgör placeringen av dina nya möbler. är rummet stort och luftigt kan du satsa på ett extra brett handfat med tillhörande tvättställsskåp och en stor detaljerad spegel. Du kan ha separata skåp för såväl handdukar som toalettpapper och kanske till och med en dekorativ piedestal med en stor grön växt. är rummet istället litet måste du utnyttja ytan så effektivt som möjligt. Högskåp är alltid att rekommendera eftersom dessa tar minimalt med plats men ändå innebär mycket förvaringsmöjligheter. Du kan även satsa på vägghängda hyllor och skåp som, om de placeras rätt, kommer skapa en känsla av rymd. Det finns också lite smalare skåp, såväl höga som låga, som även i de minsta rummen kan få plats bredvid både toalett och handfat.

Hur stor är min familj?

När du sitter och letar efter nya badrumsmöbler kan det vara smart att tänka lite extra på din familj. är den stor eller liten? är ni bara vuxna eller finns det även barn i hushållet? Behöver alla familjemedlemmar tillgång till ett eget skåp eller går det utmärkt att samsas om den plats som finns? Finns det fler badrum i hemmet eller är detta det enda? Om alla skall göra sig i ordning samtidigt, och om plats finns, kan det vara klokt att satsa på två tvättställ. Detta syns allt oftare i de svenska hemmen och är ett smart sätt att effektivisera såväl morgnar som kvällar.